Unde îți vei întâlni sufletul pereche, în funcție de zodie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Unde îți vei întâlni sufletul pereche, în funcție de zodie

Berbec:

Poți cunoaște pe cineva dacă mergi la sală ori dacă practici un sport. Acestea sunt locurile unde te simți cel mai bine și cel mai comod. Ești o fire activă și disciplinată, iar exercițiile fizice îți oferă o siguranță care te face mai atrăgător(are) pentru persoanele de s#x opus.


Taur:

Iubești muzica și toate domeniile care au legătura cu aceasta. Îți place să o asculți și să dansezi pe melodiile tale preferate. Un/O potențial(ă) partener(ă) poate apărea când mergi la un concert sau la un eveniment în aer liber, unde se ascultă muzică. Aceasta dă o energie comună care poate apropia ușor oamenii.


Gemeni:

Ai o personalitate neconvențională și nu te temi să arăți acest lucru. Ești deschis(ă) către tot ce apare nou și crezi că poți găsi dragostea oriunde. Din acest motiv, se poate să-ți dorești să îți încerci norocul prin aplicațiile de matrimoniale. O astfel de aplicație poate fi locul unde îți vei întâlni sufletul pereche. Cu determinarea și optimismul care te caracterizează, vei găsi persoana potrivită.






Rac:

Îți iubești familia și prietenii(ele). De aceea, există ocazia să-ți găsești pe cineva special la una dintre întâlnirile cu prietenii(ele) tăi/tale apropiați(te). Te simți ca acasă atunci când îți petreci timpul cu persoanele pe care le iubești. Ești sensibil(ă) și romantic(ă) și nu-ți dorești să-ți împarți cu oricine sentimentele.


Leu:

Nimic nu te face să te simți mai bine decât o sărbătoare. Fericirea și strălucirea de pe fețele celorlalți(te) îți dă energie, iar acest lucru te poate împinge să te apropii de cineva atunci când participi la o petrecere. Întotdeauna petrecerile te înveselesc și te încurajează să arăți bine. Probabil nu va dura mult până ce vei cunoaște un/o potențial(ă) partener(ă).


Fecioară:

Ești o persoană foarte inteligentă și curioasă. Îți place să înveți și să acumulezi noi cunoștințe din diferite domenii. Se poate să-ți întâlnești jumătatea la un curs de scriere creativă sau dacă alegi să frecventezi un atelier de arte și meserii. Poate un grup de studiu va fi locul unde îți vei întâlni sufletul pereche.






Balanţă:

Îți poți găsi perechea atunci când participi la unul dintre evenimentele din apropiere de casă. Poți alege să mergi la un festival sau la un târg. Te simți în largul tău când faci parte din cercuri sociale sau intri în mulțimi de oameni. Așa că, există posibilitatea de a te apropia de cineva la fel de deschis(ă) ca tine.


Scorpion:

Ai o fire ambițioasă și competitivă. Probabil vei întâlni pe cineva în cadrul unei competiții. Poate vrei să participi la un concurs de talente sau la o competiție locală dedicată unui sport. Sunt ocazii mari să găsești pe cineva special printre ceilalți(lelalte) concurenți(te).


Săgetător:

Tu reprezinți semnul zodiacal căruia îi place cel mai mult să călătorească. Îți place să te aventurezi în necunoscut. Iubești să explorezi locuri noi și să înveți despre alte culturi. S-ar putea să cunoști pe cineva într-una dintre vacanțe. Locul unde îți vei întâlni sufletul pereche poate fi într-o țară străină. Îți dorești un/o partener(ă) de cuplu care te va iubi și care te va ajuta să-ți îmbogățești cunoștințele.






Capricorn:

Întotdeauna muncești, așa că se poate să-ți întâlnești sufletul pereche la locul de muncă. Te simți cel mai bine când lucrezi. Îți poți exercita oricând abordările practice și dorința de eficiență. La serviciu îți expui scopurile și ambițiile. Astfel, poți stârni admirația cuiva din apropiere.


Vărsător:

Sufletul tău este plin de umanitate. Se poate să-ți găsești sufletul pereche atunci când faci voluntariat. Ești în elementul tău când îi/le ajuți pe cei(le) din jurul tău. Persoana specială pe care o vei întâlni îți va aprecia eforturile pe care le depui pentru organizațiile caritabile.


Peşti:

Se prea poate să găsești pe cineva când te implici într-un proiect ori când mergi pe plajă sau într-un parc. Ești foarte creativ(ă). În același timp, îți place să te plimbi oriunde în apropierea unei ape. Te simți în elementul tău în preajma unei mări, a unui ocean sau a unui lac.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS