Tot ce trebuie să știi despre zodia Rac

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Tot ce trebuie să știi despre zodia Rac

Racii sunt considerați a fi inovatorii zodiacului. Aceste persoane sunt foarte creative și dau dovadă de o intuiție de invidiat. Racii sunt sensibili, empatici și trăiesc la intensitate maximă fiecare moment. Descoperă tot ce trebuie să știi despre zodia Rac.

Racii fac parte din categoria semnelor de Apă. Din acest motiv sunt în general sinceri cu cei(le) din jurul lor și se așteaptă să primească la schimb la fel de multă onestitate. Pentru ei sentimentele sunt pe primul loc, dar sunt gata oricând să ia o decizie drastică dacă situația o cere.


Tot ce trebuie să știi despre zodia Rac

Nativii(ele) din zodia Racului sunt în general foarte sensibili(e) și gata să sară în ajutorul celor care au nevoie. Sunt sinceri(e) cu ei(le) înșiși(sele), dar și cu ceilalți(lelalte).

Persoanele care s-au născut sub acest semn zodiacal trăiesc cu multă intensitate fiecare emoție și știu cum să obțină tot ceea ce e mai frumos de la viață. Racii se fac remarcați datorită creativității lor, dar și a spiritului de aventurieri. Sunt nativi(e) gata să descopere lumea și să o sculpteze după bunul lor plac.


Elementul zodiei Rac: Apă

Nativii(ele) din zodia Racului fac parte din semnele zodiacale de Apă. Alături de ei(le) se mai află nativii(ele) din zodia Scorpionului și a Peștilor. Zodiile de Apă sunt unele dintre cele mai creative și sensibile persoane.

Cei(le) născuţi(te) sub aceste semne dau dovadă de o sensibilitate aparte. Racii sunt foarte empatici cu cei(le) din jurul lor și au tendința să pună binele celorlalți(te) mai presus de orice.

În general, nativii(ele) din zodiile de Apă se lasă conduși(se) de inimă, dar dau dovadă de multă raționalitate atunci când au de luat decizii extrem de importante. Apa reprezintă sensibilitatea și totodată forța de nestrămutat.

Nativii(ele) născuți(te) sub acest semn zodiacal sunt dornici(e) să schimbe lucrurile din jurul lor cu ajutorul viziunii lor creative și a empatiei de care dau dovadă.


Calitate: sensibilitatea

Poate cea mai mare calitate a zodiei Rac este sensibilitatea. Racii sunt empatici și grijulii cu cei(le) din jurul lor. În plus, se spune că acești(ste) nativi(e) sunt familiști(ste) convinși(se).

Aceștia(stea) cred cu tărie în suflete pereche și sunt deciși(se) să aibă parte în viața de cea mai frumoasă și sinceră poveste de iubire. Pe lângă sensibilitate, Racii dau dovadă și de o intuiție de invidiat.

Nativii(ele) Rac sunt extrem de misterioși(ase) și ascund mult mai multe decât lasă la vedere. Sunt persoane care simt emoțiile foarte intens și trăiesc clipele la intensitate maximă.


Planeta conducătoare: Luna

Zodia Rac mai este cunoscută datorită planetei de care este guvernată. Luna este cea care se asigură că Racii vor lua cele mai bune decizii pentru viitorul lor. În timp ce Soarele reflectă egoul și personalitatea puternică, Luna aduce la suprafață cele mai adânci și sincere emoții.

Luna le oferă Racilor o intuiție de invidiat și îi face să fie mult mai sensibili la evenimentele din jurul lor. Totodată, planeta guvernantă a acestor nativi(e) le conferă aura de mister pe care știu să o folosească pentru a atrage tot ceea ce este mai frumos în viața lor.


Simbol: Racul

Simbolul acestei zodii este chiar Racul. O metaforă cum nu se poate mai frumoasă și mai adevărată pentru acești(ste) nativi(e). Racii sunt protejați de o carapace sigură care nu lasă la suprafață intensitatea emoțiilor pe care o simt în mod obișnuit. Acesta este și motivul pentru care acești(ste) nativi(e) sunt în general niște persoane misterioase.

Racii trăiesc în lumea lor, ferită de pericolele venite din exterior. Aceștia se retrag în propria imaginație atunci când simt că ceilalți(lelalte) nu le pot înțelege viziunea largă și diferită asupra lumii.

Extrem de sensibili, Racii știu cel mai bine cum să-și asigure siguranța sentimentelor, ascunzând de cele mai multe ori ceea ce simt cu adevărat pentru a nu se lăsa răniți de ceilalți(lelalte).


Trăsături specifice pentru zodia Rac

Pentru zodia Rac este foarte important să știe că se poate baza pe ea însăși. Racii vor încerca pe cât de mult pot să evite riscurile, mai ales când vine vorba de cele emoționale.

Viața lor nu este o jucărie pentru ceilalți(lelalte). Prin urmare, o trăsătură definitorie a Racului este siguranța sa emoțională. Racii sunt întotdeauna precauți și au alături un cerc restrâns de oameni.


Cele mai bune trăsături

În ciuda riscurilor emoționale pe care nu vor să și le asume, Racii sunt în general persoane foarte energice, gata să descopere lucruri noi. Persoanele născute sub zodia Racului sunt aventuroase și adoră să se descopere și să evolueze în toate planurile.

Totodată, emoțiile pe care le trăiesc foarte intens îi ajută să aibă întotdeauna parte de experiențe unice, desprinse parcă din filme. Racii sunt persoane de încredere și prieteni pe care te poți baza oricând ai nevoie.

Chiar dacă ei nu au tendința să se deschidă în fața celorlalți(te), reușesc să-i(le) facă pe alții(tele) să vorbească cu ușurință despre problemele care îi macină. Racii sunt sfătuitori minunați și știu cum să empatizeze cu oamenii din viața lor.


Cele mai rele trăsături

Grija pe care Racii o au față de cei(le) din jurul lor poate să devină uneori copleșitoare. Zodia Rac este empatică și are tendința să se dăruiască mai mult decât ar trebui oamenilor din viața sa. Altfel spus, Racii vor încerca să te consoleze prin exemple preluate din viața lor și vor uita că există diferențe între ei și persoana din fața lor.

Acest lucru poate să devină de multe ori deranjant pentru mulți oameni. Totodată liniștea și calmul Racilor poate să-i(le) înfurie pe nativii(ele) care sunt în general vulcanici(e). Atunci când un/o nativ(ă) din zodia Racului este supărat(ă) din cauza unui lucru, tăcerea sa poate să fie sfâșietoare pentru ceilalți(lelalte).


Ca prieteni(e)

Nativii(ele) din zodia Rac sunt în general foarte selectivi(e) când vine vorba de oamenii pe care îi au în viața lor. Racii preferă să aibă puțini(e) prieteni(e), dar de încredere, decât să-și petreacă timpul în grupuri mari alături de care să nu poată să construiască relații intense și reale.

Racii sunt în general niște prieteni minunați. Sunt energici, gata să vadă întotdeauna partea plină a paharului. Sunt susținători excelenți și știu ca să aline orice inimă frântă cu o vorbă bună. Racii au foarte multe de oferit în relațiile de prietenie, iar oamenii născuți sub acest semn zodiacal sunt adevărate comori în viața celorlalți(te).


Ca părinți

Racii sunt familiști convinși, iar acest lucru nu este deloc dificil de observat. Pentru ei timpul petrecut în familie este cel mai important. Adoră reuniunile mari de familie și se bucură atunci când pot sta la povești cu rudele pe care nu le-au văzut de mult timp.

Deși la prima vedere pot părea părinți stricți, Racii sunt de fapt grijulii și protectori. Ei trebuie să învețe să-și lase copilul să exploreze și să descopere lumea prin propriile filtre. Racii vor încerca să fie mereu alături de copii(lele) lor și să-i(le) ghideze astfel încât să aibă parte de cele mai bune lucruri în viață.


Ca parteneri(e) de cuplu

Când vine vorba de relațiile personale, Racii sunt parteneri de cuplu extraordinari. Pentru ei dragostea adevărată este un lucru extrem de important, iar povestea de iubire pe care o vor trăi va fi intensă și plină de romantism.

Racii sunt sensibili și au nevoie de o persoană care să le înțeleagă această nevoie de a se exprima sincer în legătură cu sentimentele lor. Deși nu își vor deschide inima din prima, dacă vor ajunge să aibă încredere în partenerul(a) pe care îl/o au aproape vor trăi cele mai frumoase experiențe împreună.


Trăsături secrete

În ciuda faptului că sunt zodii sincere și sensibile, Racii dau dovadă și de o latură învăluită de mister. Sensibilitatea lor nu trebuie confundată cu slăbiciunea emoțională. Persoanele născute sub acest semn zodiacal dau dovadă de o intuiție de invidiat și nu trebuie desconsiderate atunci când spun că își doresc ceva cu adevărat.

Deși dau impresia că trăiesc în propria lume, Racii sunt perfect ancorați în realitate. Aceștia reușesc întotdeauna să-i(le) surprindă pe ceilalți(lelalte) și să aibă parte de amintiri unice și de neuitat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS