Ce arată cărţile de Tarot pentru luna iunie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru luna iunie 2023


Berbec:

Cartea etalată – Pajul de Spade. Cartea reprezintă o bogăție de energie mintală care poate fi folosită cel mai bine urmărindu-ţi dorinţa de cunoaştere, care îţi va aduce niște răspunsuri preţioase.


Taur:

Cartea etalată – Șase de Spade. Nu îţi fie frică că ai putea renunţa la ceva, deoarece te vei duce spre o poziție mult mai prielnică în viață pentru tine. Dacă treci printr-o perioadă de tranziție grea, rezultatul va fi că vei fi mult mai format(ă) pentru ceea ce va veni.


Gemeni:

Cartea etalată – Doi de Cupe. Cartea reprezintă parteneriatul, manifestat în diverse forme. Acest parteneriat special este unul solid care îţi poate influența prezentul și viitorul, aducând o mare fericire și încredere.


Rac:

Cartea etalată – Cavalerul de Monede. Cartea îţi semnalează faptul că trebuie să fii responsabil(ă), să respecţi programul pentru a te asigura că o sarcină importantă este dusă la finalizare.






Leu:

Cartea etalată – Cavalerul de Cupe. Cartea reprezintă o atmosferă călduroasă, liniştită şi voie bună. Dacă până acum dominau certurile şi conflictele, cartea de tarot Cavalerul de Cupe indică împăcarea şi înţelegerea.


Fecioară:

Cartea etalată – Regina de Monede. Cartea indică că îţi vei manifesta calitățile părintești și energia practică. Regina de Monede este Mama Pământ, își expune dragostea față de persoanele din jurul ei făcând curăţenie şi menţinând o atmosferă agreabilă acasă, aducând în același timp un venit acceptabil pentru membrii(ele) familiei sale.






Balanţă:

Cartea etalată – Asul de Bâte. Cartea anunță ambiție, determinare, succes și promovarea unor idei noi. Vei fi individual(ă) și vei crede că ideile tale sunt cele mai bune.


Scorpion:

Cartea etalată – Doi de Monede. Cartea îţi reamintește să fii sprinten(ă) dar și rezistent(ă) atunci când jonglezi între casă, amici(e), loc de muncă, bani și sănătate.


Săgetător:

Cartea etalată – Asul de Spade. Cartea arată competitivitate, îţi vei folosi mintea şi abilităţile pentru a îţi învinge concurenţii(tele).






Capricorn:

Cartea etalată – Regele de Spade. Cartea îţi solicită o abordare directă. E necesar să faci față tuturor provocărilor viitoare cu o determinare categorică.


Vărsător:

Cartea etalată – Patru de Bâte. Cartea anunță succes, fericire și statornicie. Vei fi înconjurat(ă) de persoanele dragi și vei simți că faci parte dintr-o comunitate.


Peşti:

Cartea etalată – Șase de Bâte. Cartea reprezintă succesul, iar apariția ei semnalează că vă vor fi recunoscute meritele. Ai reușit să depăşeşti cu succes provocările impuse de cartea Cinci de Bâte și nu eşti doar victorios(asă), ci eşti și respectat(ă) pentru eforturile tale.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS