Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 19-25 iunie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 19-25 iunie 2023


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 19-25 iunie 2023!


Berbec:

Cartea etalată – Dreptatea. Realizezi că deciziile și acțiunile tale au urmări, iar circumstanțele de acum și cele viitoare sunt cel mai probabil rezultatul hotărârilor și acțiunilor respective.


Taur:

Cartea etalată – Pajul de Monede. Te apropii de un moment de răscruce important, iar noua stare de conștiință îţi va îngădui să îţi aliniezi obiectivele cu valorile tale de bază.


Gemeni:

Cartea etalată – Marele Preot. Marele Preot/Hierofantul îmbină înţelepciunea divină cu loialitatea emoţională, creativitatea mentală, responsabilitatea familială. Ai un rol foarte important în familia ta şi îi/le poţi ghida pe ceilalţi(lelalte) în carieră.


Rac:

Cartea etalată – Nouă de Monede. Cartea reprezintă bucuria vieţii și rezultatele muncii depuse de tine. Ai trudit din greu, așa că acum te poți relaxa și bucura de tot ce e mai bun în viaţă.






Leu:

Cartea etalată – Cavalerul de Monede. Cartea îţi semnalează faptul că trebuie să fii responsabil(ă), să respecţi programul pentru a te asigura că o sarcină importantă este dusă la finalizare.


Fecioară:

Cartea etalată – Asul de Bâte. Cartea anunță ambiție, determinare, succes și promovarea unor idei noi. Vei fi individual(ă) și vei crede că ideile tale sunt cele mai bune.






Balanţă:

Cartea etalată – Trei de Bâte. Această carte reprezintă acceptarea schimbărilor și adoptarea unei viziuni spre viitor. Este o carte a viziunii, a anticipației, a căutării unor posibilități mai vaste.


Scorpion:

Cartea etalată – Asul de Monede. Cartea indică că va urma o perioadă prielnică din toate punctele de vedere, eşti aproape de a intra într-o nouă perioadă a vieții tale, marcată de creativitate, bucurie și bogăţie.


Săgetător:

Cartea etalată – Opt de Bâte. Ai acum libertatea și spațiul pentru a îţi continua planurile și activitățile. Această carte este una plină de energie și dinamism care te stimulează pentru a îţi realiza repede obiectivele.






Capricorn:

Cartea etalată – Șapte de Cupe. Cartea semnifică o perioadă creativă din viaţa omului, presărată cu viziuni, visuri, speranţe - unele realistice, altele nu. Cartea simbolizează nesiguranţă, iluzii, beţie sau o fantezie bogată în care orice se poate întâmpla.


Vărsător:

Cartea etalată – Nouă de Cupe. Cartea reprezintă dorințele care se împlinesc. După o lungă perioadă de insatisfacţie, această carte vă asigură că tot ceea ce ați muncit atât de mult are ocazia să fie înfăptuit la maximum.


Peşti:

Cartea etalată – Regele de Cupe. Cartea semnifică un bărbat matur, comunicativ, cu o inimă mare, interesat de ştiinţă şi de lectură, dar şi de-a provoca unele stări emoţionale la cei(le) din jurul lui. Poate fi vorba de un tată, prieten sau şef pentru o femeie.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS