Semne zodiacale care au cea mai puternică conexiune cu natura

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Semne zodiacale care au cea mai puternică conexiune cu natura

Deși putem fi cea mai inteligentă specie, suntem și specii aparte în sensul că suntem cei mai puțin echipați pentru a trăi în lumea naturală. Temperaturile extreme și legile imprevizibile ale naturii sunt motivele pentru care oamenii au făcut tot ce au putut ca să supraviețuiască. Ai mai jos lista cu semnele zodiacale care au cea mai puternică conexiune cu natura.


Vărsător. Fie că este vorba de o cabană în pădure sau de un bungalou pe insulă, Vărsătorii se simt în mod paradoxal cel mai bine atunci când sunt departe de casă. Când stau mult mai aproape de natură. Numai când sunt în mijlocul aerului curat, al pământului și al apei albastre, reiau legătura cu acea parte a lor.

Complexitatea tehnologică și sentimentul ironic de alienare pe care îl obține când sunt înconjurați de mulțime de oameni îi deranjează mult. Numai atunci când sunt afară în mijlocul sunetelor de păsări și al valurilor sunt capabili să-și audă gândurile.


Taur. Ca semn fix de Pământ, Taurii se simt bine doar atunci când pot observa de fapt pământul. Atunci când nu este acoperit de ciment, asfalt, mașini, vitrine și treceri de pietoni. Ei preferă mâncarea smulsă direct din pământ decât pe cea procesată și ambalată.

Ei preferă să audă simfonia liniștită eternă a naturii. Urăsc să folosească căști pentru a auzi cele mai recente ritmuri techno. Ei realizează că, indiferent câte facilități le poate oferi viața urbană modernă, sufletul lor este trist. Sunt neliniștiți dacă nu se pot conecta din când în când cu rădăcinile naturale care au dat naștere viețuitoarelor.


Balanță. Nicio interacțiune umană, oricât de fericită și iubitoare ar fi, nu poate calma Balanța ca să comunice în liniște cu natura. Din când în când, trebuie să se confrunte față în față cu frumusețea naturii. Nu au nevoie de distragerile nesfârșite, tensiunea și dramele pe care le pot aduce oamenii.

Nimic nu-i încântă mai mult decât să vadă mugurii de flori înflorind primăvara. Adoră să urmărească un pui de căprioară în drum spre un pârâu de munte vara, dar și culorile strălucitoare ale frunzelor de toamnă sau dealurile nesfârșite acoperite de zăpadă. Ei câștigă un confort fără margini știind că ori de câte ori trebuie să se îndepărteze de mulțime, natura este acolo. Ea e mereu gata să-i liniștească.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS