Etalarea şi interpretarea runelor, 26 iunie - 2 iulie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 26 iunie - 2 iulie 2023

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și întări poziția în familie, în societate și la locul de muncă. Berbecii trebuie să iasă din anonimat și să se pună la muncă.


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii au în gând să susțină mai multe bătălii sau una și bună. Nu știu că în intervalul 26 iunie – 2 iulie, dacă vor fi temperați(te) și nu vor porni niciun scandal, sunt avantajați(te) și vor câștiga în mod sigur.


Gemeni:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie au un interval foarte interesant. Mulți(te) își vor căuta un nou serviciu, vor schimba ceva, vor aduce ceva avantajos în viața lor. Îi/Le poate preocupa și să își caute o casă nouă. Unii(ele) poate stau cu chirie, vor să găsească un loc mai aproape de locul de muncă.






Rac:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au o rună cu atenționare. Racilor, e momentul și cazul să abordați altfel toate problemele care vă interesează. Trebuie să schimbați tactica automat.


Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie au avut și ei(le) probleme nerezolvate, iar acum pot afla rezolvarea la ce îi/le frământă numai angajând o discuție sinceră cu ceilalți(lelalte) membri(e) ai(le) familiei. În săptămâna 26 iunie – 2 iulie, nativii(ele) acestei zodii sunt obligați/te să îi/le mai asculte și pe ceilalți(lelalte).


Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii au o protecție extraordinară. Au cerut protecție și au parte de runa care le oferă protecție divină în următoarele șapte zile.






Balanţă:

Persoanele născute în acest semn zodiacal intră într-o săptămână în care se învăluie într-o aură de mister. Comunicarea cu ceilalți(lelalte) e mai scurtă. Nu că ar vrea ele să fie așa, dar se pare că au obosit un pic și vor să se odihnească. Vor să fie cu ele și cu Dumnezeu, departe de agitație.


Scorpion:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie au o săptămână de foc. Vor avea parte de schimbări importante chiar la începutul săptămânii. Așadar, încă de la debutul următoarelor șapte zile, pentru acești(ste) nativi(e) apar situații interesante, niște transformări care o să îi/le pună în ipostaze în care poate chiar și-au dorit să se vadă.


Săgetător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt norocoasele săptămânii, cele mai mari câștigătoare. Tot ce își propun li se vor îndeplini. Toate visurile lor devin realitate. Toate dorințele vor fi îngăduite și împlinite de Cel de Sus.






Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii au o săptămână dificilă în care trebuie să dea dovadă de tărie de caracter. Trebuie să muncească mult, dar au de rezolvat și problemele celor apropiați(te) lor. Sunt rezistenți(te) și vor scoate totul la capăt.


Vărsător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal își doresc să scurteze săptămâna. Dacă s-ar putea să aibă în loc de șapte zile doar două zile, pentru ele ar fi perfect. Tocmai de aceea, runa le spune că nu e bine să forțeze mâna norocului, căci ce e al lor e pus deoparte.


Peşti:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt pregătiți(te) să facă scandal. Au bătălii furtunoase, uragane. Sunt explozivi(e), se ceartă cu toată lumea. Runa le spune să rămână calmi(e), pentru că totul se aranjează. Nu e nevoie să facă scandal.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS