3 semne zodiacale mult prea amabile cu persoanele din jurul lor

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
3 zodii mult prea amabile cu persoanele din jurul lor

Să fii un om bun și amabil cu persoanele din jurul tău este un lucru ce merită apreciat, dar uneori ar fi bine să impui limite. Prezente în exces, aceste calități pot deveni puncte slabe ce pot fi exploatate de persoanele rău intenționate. Unii(ele) nativi(e) ai(le) zodiacului se nasc predispuși(se) să întâmpine astfel de greutăți. Află dacă și semnul tău zodiacal se numără printre cele 3 zodii mult prea amabile cu persoanele din jurul lor.


Balanță

Având o zodie stăpânită de planeta Venus, te caracterizează iubirea, armonia, echilibrul, corectitudinea și diplomația. În mod natural tinzi să împaci oamenii și respingi atmosfera tensionată, ceea ce te face una dintre cele 3 zodii mult prea amabile cu persoanele din jurul lor. Rezolvi certurile apărute în familie și aprobi ori treci cu vederea unele aspecte numai ca să menții o atmosferă calmă. Dar, uneori, dorința ta de armonie te poate face să-ți reprimi propriile sentimente.






Intențiile tale de a păstra toate relațiile în armonie îți îngreunează deciziile deoarece te temi că îi/le poți răni pe cei(le) din jurul tău. În acest caz, este recomandat să comunici ce simți pentru că ești la fel de important(ă) ca toți(ate) cei(le) din jur.

Învață să exprimi ce simți și să ceri ceea ce-ți dorești. Acest lucru nu înseamnă că începi o controversă. Este doar un fel de a-ți afirma nevoile. Îți poți menține echilibrul, fără a fi nevoie să-ți sacrifici autenticitatea. Amintește-ți că și opiniile tale contează.


Pești

Zodia ta face parte din grupul de 3 zodii mult prea amabile cu persoanele din jurul lor. Este guvernată de planeta Neptun, cea care reprezintă spiritualitatea, compasiunea și visurile. Probabil că te numeri printre primele persoane care sar în ajutorul celor din jur deoarece sesizezi cu ușurință suferința oamenilor. Dar, câteodată, latura ta empatică te poate împinge să te încarci cu mai multe sarcini decât poți face față.






Poate nu de puține ori ai preluat din atribuțiile unui(ei) alt(e) coleg(e) pentru a-i ușura eforturile și ai sfârșit prin a lucra câteva ore în plus, acaparat(ă) de stres și epuizat(ă). Iar acesta este doar unul dintre exemple.

Problemele vor dispărea dacă înveți să impui limite. Poți fi o persoană plină de compasiune și grijulie, fără a-ți sacrifica bunăstarea. Să-ți prioritizezi nevoile nu înseamnă egoism. Este un fel de a te proteja. Îi/Le poți ajuta pe ceilalți(lelalte), dar nu uita să te ajuți și pe tine însuți(ăți).

De asemenea, dacă apar certuri, gândește-te că ești la fel de important(ă) ca restul oamenilor și meriți să te aperi. De teamă să nu rănești sentimentele altor persoane, omiți să-ți exprimi nemulțumirile, ceea ce te poate întrista.






Rac

Ești grijuliu(e) și atent(ă) deoarece te-ai născut într-un semn zodiacal stăpânit de Lună. Te numeri printre cele 3 zodii mult prea amabile cu persoanele din jurul lor. Deseori pui nevoile celorlalți(te) înaintea propriilor nevoi pentru că ai o inimă mare și o natură sensibilă. Dar altruismul în exces poate deschide ușa către cei(le) care pot profita de bunătatea ta.

De exemplu, se poate întâmpla să fii încărcat(ă) de îndatoriri și, în același timp, să ajuți oamenii să-și rezolve problemele. Deși pot fi foarte fericiți că ești alături de ei, să renunți în mod repetat la nevoile tale te poate face să te simți epuizat(ă) și subapreciat(ă).

Alocă-ți mai mult timp pentru îngrijire și impune limite. Să refuzi oamenii când te simți epuizat(ă) reprezintă un fel de a te proteja pe tine însuți(ăți).

Acest lucru nu înseamnă că-ți pasă mai puțin de ceilalți(lelalte). Amintește-ți că nu poți oferi nimic atunci când nu ai resurse suficiente. Nevoile tale sunt importante atât pentru tine cât și pentru ceilalți(lelalte).





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS