3 semne zodicale care profită din plin de Mercur în Rac 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
3 semne zodicale care profită din plin de Mercur în Rac 2023

Mercur a intrat în Rac din ziua de 27 iunie și va sta acolo până în data de 11 iulie 2023. Cât timp Mercur e în Rac, putem ajunge la profunzimi care ne pot duce cu gândul la nebunie. Pentru a evita gândirea excesivă, trebuie să devenim simpli(e) și la obiect. Tranzitul lui Mercur în Rac este intens pentru următoarele trei zodii. Iată cum li se poate schimba viața!


GEMENI. Mercur în Rac te va face să te consideri amețit(ă). Ești pe cale să intri într-o relație dificilă cu cineva. Deși sună atrăgător într-o anumită măsură, nu ești sigur(ă) că vrei să faci un salt atât de mare. Te vei folosi de Mercur în Rac pentru a spune: „Fără obligații, te rog!”. Nu ești pregătit(ă) pentru pasul cel mare. Vrei să o iei ușor, pentru că asta este tot ce poți face acum. Potențialul(a) tău/ta partener(ă) trebuie să facă față mesajului tău scurt și dulce.






RAC. Ești pe cale să experimentezi o suprasolicitare și nu te descurci prea bine. Aceasta înseamnă că ești pe punctul de a începe o nouă relație, dar nu ești sigur(ă) de ce vrei din asta. Petreci toată ziua întrebându-te ce vrei, doar pentru a-ți da seama că nu ești pregătit(ă) să începi să te gândești atât de mult la subiect. În timpul lui Mercur în Rac, vei vrea să abordezi orice relație, lent, fără să te grabești, fără așteptări și fără obligații.


PEȘTI. Ești foarte emoțional(ă), deoarece asta face Mercur în Rac semnelor zodiacale care tind să fie empatice, așa cum ești tu. Nu vrei să ai povara de a avea grijă de cineva chiar acum, deoarece simți că îți datorezi să fii pe primul loc în viața ta. Trebuie să ai grijă și de tine, în timp ce ești interesat(ă) să ai o viață sentimentală care nu este doar între tine și tine. În timpul tranzitului lui Mercur în Rac, trebuie să faci cunoscut faptul că nu vrei să te implici pe deplin. Încă! Te simți vulnerabil(ă) și nu vrei să intri într-un joc de-a dragostea din care să suferi, dacă lucrurile nu ies cum ți-ai dori.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS