Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 8-14 mai 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 8-14 mai 2023


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 8-14 mai 2023!


Berbec:

Cartea etalată – Rege de Spade. Cartea înseamnă putere şi autoritate, lege militară şi comandare. Decizia acestui rege este de cele mai multe ori finală.


Taur:

Cartea etalată – Dreptatea. Realizezi că deciziile și acțiunile tale au urmări, iar circumstanțele de acum și cele viitoare sunt cel mai probabil rezultatul hotărârilor și acțiunilor respective.


Gemeni:

Cartea etalată – Marele Preot. Cartea arată nevoia de a urma situațiile structurate și regulile societății. S-ar putea și să te confrunți cu o forță sau un om lipsit de spirit inovator.


Rac:

Cartea etalată – Împăratul. Cartea simbolizează masculinitatea. Ea anunță putere și autoritate, o atitudine inflexibilă, uneori fermă.






Leu:

Cartea etalată – Cavalerul de Monede. Cartea îţi semnalează faptul că trebuie să fii responsabil(ă), să respecţi programul pentru a te asigura că o sarcină importantă este dusă la finalizare.


Fecioară:

Cartea etalată – Pajul de Spade. Cartea reprezintă o bogăție de energie mintală care poate fi folosită cel mai bine urmărindu-ţi dorinţa de cunoaştere, care îţi va aduce niște răspunsuri preţioase.






Balanţă:

Cartea etalată – Rege de Monede. Cartea arată importanța răbdării, iar apariția sa poate fi un semn că vei fi răsplătit(ă) pentru munca ta ori un indiciu că e necesar să găseşti un echilibru între plăcerile și sarcinile tale.


Scorpion:

Cartea etalată – Lumea. Cartea semnifică concretizare, realizare și satisfacţie. Toate eforturile tale dau rezultate în final și ajungi la capătul unei călătorii ori ai finalizat un ciclu major al vieții tale.


Săgetător:

Cartea etalată – Asul de Bâte. Cartea anunță ambiție, determinare, succes și promovarea unor idei noi. Vei fi individual(ă) și vei crede că ideile tale sunt cele mai bune.






Capricorn:

Cartea etalată – Judecata. Cartea vă îndeamnă la reflecție și autoevaluare. Prin meditație și reflecție ai putea ajunge la o înțelegere profundă a aspectelor vieții tale și a schimbărilor de care ai nevoie.


Vărsător:

Cartea etalată – Opt de Spade. Cartea arată nesiguranță și vei avea tendinţa să te limitezi singur(ă), astfel că și o sarcină uşoară îţi poate părea extrem de grea.


Peşti:

Cartea etalată – Șase de Bâte. Cartea reprezintă succesul, iar apariția ei semnalează că vă vor fi recunoscute meritele. Ai reușit să depăşeşti cu succes provocările impuse de cartea Cinci de Bâte și nu eşti doar victorios(asă), ci eşti și respectat(ă) pentru eforturile tale.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS