Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 29 mai - 4 iunie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 29 mai - 4 iunie 2023


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 29 mai - 4 iunie 2023!


Berbec:

Cartea etalată – Trei de Spade. Cartea semnalează că vei fi jignit(ă) sau rănit(ă) de persoanele din jurul tău. Dar de obicei că eşti părăsit(ă) sau înşelat(ă) - mai ales în relaţiile cu oamenii la care ţii. Trei de Spade semnifică şi mare supărare, lacrimi şi durere interioară.


Taur:

Cartea etalată – Magul. Ca expert al manifestărilor, Magul îţi pune la dispoziţie mijloacele, resursele și energia necesare pentru a îţi transforma visurile în realitate.


Gemeni:

Cartea etalată – Cavalerul de Spade. Cartea indică putere mare, curaj şi inteligenţă. De cele mai multe ori însă cartea semnifică distructivitate şi război. Poate semnala uneori o persoană nedreaptă în jur care calcă pe morminte pentru a-şi atinge scopurile şi care întoarce legea în favoarea sa dacă poate.


Rac:

Cartea etalată – Diavolul. Cartea te avertizează în privința ispitelor și a dependențelor, a nevoii de a rezista tentațiilor, indiferent de natura lor.






Leu:

Cartea etalată – Regele de Bâte. Cartea anunţă că felul tău de a fi îi va face pe oameni să se apropie de tine. Cu ajutorul puterii tale de convingere vei fi capabil(ă) să îi faci pe oameni să își depășească limitele.


Fecioară:

Cartea etalată – Șapte de Spade. Este cartea furturilor, înşelăciunilor, minciunilor, trădării şi a diplomaţiei. Șapte de Spade poate însemna că o persoană şireată din jurul tău îşi ascunde adevărata sa faţă.






Balanţă:

Cartea etalată – Regele de Monede. Cartea indică că vei avea grijă de alte persoane oferind recomandări și înțelepciune, dar și susținere financiară.


Scorpion:

Cartea etalată – Asul de Bâte. Cartea anunță ambiție, determinare, succes și promovarea unor idei noi. Vei fi individual(ă) și vei crede că ideile tale sunt cele mai bune.


Săgetător:

Cartea etalată – Zece de Spade. Cartea semnifică cruzime, durere, suferinţă, învingere. Nu este o carte care este asociată cu moartea însă este asociată cu accidente, durere, mari pierderi şi abandonare.






Capricorn:

Cartea etalată – Puterea. Cartea anunţă că vei avea parte de curaj, încredere și pasiune. Puterea indică faptul că deții o multitudine de aptitudini: curaj, eroism, compasiune, încredere și calm.


Vărsător:

Cartea etalată – Șase de Bâte. Cartea reprezintă succesul, iar apariția ei semnalează că vă vor fi recunoscute meritele. Ai reușit să depăşeşti cu succes provocările impuse de cartea Cinci de Bâte și nu eşti doar victorios(asă), ci eşti și respectat(ă) pentru eforturile tale.


Peşti:

Cartea etalată – Marele Preot. Cartea arată nevoia de a urma situațiile structurate și regulile societății. S-ar putea și să te confrunți cu o forță sau un om lipsit de spirit inovator.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS