Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 15-21 mai 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 15-21 mai 2023


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 15-21 mai 2023!


Berbec:

Cartea etalată – Nebunul. Cartea semnalează faptul că eşti la un pas de o nouă aventură neprevăzută și interesantă. Această călătorie îţi poate cere să faci un salt în necunoscut și poate fi o experiență plină de împlinire.


Taur:

Cartea etalată – Judecata. Cartea vă îndeamnă la reflecție și autoevaluare. Prin meditație și reflecție ai putea ajunge la o înțelegere profundă a aspectelor vieții tale și a schimbărilor de care ai nevoie.


Gemeni:

Cartea etalată – Carul/Faetonul. Carul te poartă înainte în călătorii interioare spre dezvoltare spirituală. Te concentrezi asupra ţelurilor şi vei reuşi să le atingi. Se anunţă schimbări pozitive în relaţiile personale.


Rac:

Cartea etalată – Regele de Bâte. Cartea anunţă că felul tău de a fi îi va face pe oameni să se apropie de tine. Cu ajutorul puterii tale de convingere vei fi capabil(ă) să îi faci pe oameni să își depășească limitele.






Leu:

Cartea etalată – Dreptatea. Realizezi că deciziile și acțiunile tale au urmări, iar circumstanțele de acum și cele viitoare sunt cel mai probabil rezultatul hotărârilor și acțiunilor respective.


Fecioară:

Cartea etalată – Trei de Spade. Cartea semnalează că vei fi jignit(ă) sau rănit(ă) de persoanele din jurul tău. Dar de obicei că eşti părăsit(ă) sau înşelat(ă) - mai ales în relaţiile cu oamenii la care ţii. Trei de Spade semnifică şi mare supărare, lacrimi şi durere interioară.






Balanţă:

Cartea etalată – Cinci de Spade. Cartea înseamnă certuri, luptă, planuri ruinate, pierderi, durere interioară şi înfrângere. Oamenii din jurul tău pot deveni duşmănoşi fără motiv. Poţi avea de a face cu oameni răi. Cartea poate însemna şi un câştig de pe urma altora. Un câştig fals. Uneori poate însemna furturi şi necinste, dar şi dezonorare.


Scorpion:

Cartea etalată – Pajul de Bâte. Cartea te îndeamnă să îţi asumi riscuri și să îţi exprimi creativitatea. Pajul de Bâte anunță idei și proiecte noi de viitor.


Săgetător:

Cartea etalată – Cavalerul de Cupe. Cavalerul de Cupe. Cartea reprezintă o atmosferă călduroasă, liniştită şi voie bună. Dacă până acum dominau certurile şi conflictele, cartea de tarot Cavalerul de Cupe indică împăcarea şi înţelegerea.






Capricorn:

Cartea etalată – Împăratul. Cartea simbolizează masculinitatea. Ea anunță putere și autoritate, o atitudine inflexibilă, uneori fermă.


Vărsător:

Cartea etalată – Pajul de Spade. Cartea reprezintă o bogăție de energie mintală care poate fi folosită cel mai bine urmărindu-ţi dorinţa de cunoaştere, care îţi va aduce niște răspunsuri preţioase.


Peşti:

Cartea etalată – Asul de Monede. Cartea indică că va urma o perioadă prielnică din toate punctele de vedere, eşti aproape de a intra într-o nouă perioadă a vieții tale, marcată de creativitate, bucurie și bogăţie.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS