De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Săgetător

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Săgetător

Fiecare persoană merită să iubească și să fie iubit(ă) la rândul său, însă în cazul acestor nativi(e) lucrurile se complică un pic. Săgetătorul este genul de persoană pe care o întâlnești în tinerețe și pe care, mai târziu, ajungi să regreți că ai cunoscut-o.

Ei sunt oamenii care vă vor da lumea peste cap. De îndată ce îi întâlniţi, cântecele de dragoste vor începe să capete sens, iar voi vă veţi simți ca în al nouălea cer. Dar nu care cumva să o daţi în bară cu un Săgetător, căci acest nativ vă va bântui o viață întreagă, în sensul că nu îl veţi putea uita niciodată.

Nu vă îndrăgostiţi de un Săgetător pentru că acest nativ vă va învăța cum să îi puneţi pe alți oameni pe primul loc. Sunt genul de persoane care se pun mereu pe locul doi și, poate, le pasă un pic prea mult de cei(le) din jurul lor. Pentru Săgetător contează foarte mult să știe că îi/le poate face pe ceilalți(lelalte) fericiți(te) și va face orice îi stă în putință să le facă viața mai bună.






Calitate, nu cantitate

Nativul(a) din zodia Săgetător vă va învăța că accentul trebuie pus pe calitate, nu pe cantitate. Dacă observaţi un Săgetător și ajungeţi să îl cunoaşteţi, veţi realiza că nu are foarte mulți(te) prieteni(e), însă acei puțini oameni care fac parte din viața acestui(ei) nativ(e) sunt genul de persoane pe care oricine ar trebui să le aibă aproape.

Nu vă îndrăgostiţi de un Săgetător pentru că vă va iubi atât de mult încât nu vă veţi da seama de unde vine atâta dragoste și când va înceta să mai vină. Iar dacă le veţi câștiga încrederea, vă vor oferi inima lor pe tavă.






Vă veţi întreba ce aţi făcut să meritați o persoană ca Săgetătorul

Dacă un Săgetător va ajunge să facă parte din viața voastră, veţi începe să vă întrebaţi ce aţi făcut să meritați o astfel de persoană și veţi ajunge să îi mulţumiţi Celui de Sus că există oameni de acest fel.

Cu toate acestea, Săgetătorul are și el defectele sale. Tinde de cele mai multe ori să analizeze prea mult și să întoarcă pe toate părțile fiecare lucru din viața lui. Va observa fiecare detaliu, fiecare schimbare din jurul lui, iar dacă va considera că ceva nu merge bine, se va învinovăți. Se va învinovăți în orice situație, chiar dacă vina nu vă aparține.

Un alt lucru de spus despre Săgetător este faptul că nu știe să primească un compliment. Acești(ste) nativi(e) nu se consideră a fi deloc speciali(e), tocmai de aceea nu consideră că merită să primească laude. Cu toate acestea, de fiecare dată când vă veţi uita la acest(astă) nativ(ă), veţi observa perfecțiunea întruchipată, însă, de fiecare dată când se va uita în oglindă, Săgetătorul nu își va vedea decât defectele și ce ar putea îmbunătăți la persoana sa.






Nu vă îndrăgostiţi de un Săgetător pentru că sunt persoane defensive și extrem de puternice. Urăsc să dea dovadă de vulnerabilitate și slăbiciune, tocmai de aceea, Săgetătorul va purta în public această mască a unui om extrem de puternic și sigur pe el, chiar dacă sub aceasta se află cineva căruia îi este teamă să nu fie rănit.

Viața i-a învățat cele mai dure lecții, iar Săgetătorul a înțeles că dacă nu dă dovadă de putere și încredere în sine, va fi pierdut. În decursul vieții sale, Săgetătorul a învățat cum să fie cel mai bun prieten al său și cum să se iubească pe sine. De asemenea, a mai învățat cum să fie puternic pentru persoanele din jurul său.

Dacă vă îndrăgostiţi de un/o nativ(ă) din această zodie, se va comporta excepțional cu voi, însă mare grijă, dacă îi veţi greși vreodată, Săgetătorul nu va uita și nu vă va ierta atât de ușor.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS