Etalarea şi interpretarea runelor, 29 mai - 4 iunie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 29 mai - 4 iunie 2023

Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie vor primi o atenționare. Ei(le) vor trebui să schimbe tactica și felul cum abordează problemele. Constrânși de o situație avem ocazia să ne dezvoltăm capacități noi, iar asta nu e rău.


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii vor primi o certitudine și un cadou de la cineva drag lor. Taurii vor intra în luna iunie cu daruri și cu bani, iar asta este o veste minunată după ce luna precedentă nu a fost tocmai cea mai pozitivă pentru ei.


Gemeni:

Pentru cei(le) născuţi(te) în această zodie se anunță o schimbare totală. Gemenii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. Începutul verii vine ca un soi de revigorare, renaștere, în planul disponibilităților fizice, cât și psihice. Pentru Gemeni, o schimbare importantă era necesară. De mult timp au tot plănuit să facă lucrurile în alt mod.


Rac:

Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt protejate de toate forțele malefice care le înconjoară.


Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie sunt atenționați(te) cu surle și trâmbițe să fie pregătiți(te) pentru schimbări importante, chiar din primele zile ale săptămânii viitoare.


Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii primesc un cadou-surpriză sau, pur și simplu, o sumă de bani importantă. Dacă nici acum nu găsiți mulțumirea, atunci înseamnă că sunteți chiar pesimiști(ste).


Balanţă:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au o săptămână de foc. În sfârșit vor reuși să găsească răspunsul sau rezolvarea unei probleme. Dar mare atenție! Toate aceste lucruri se vor întâmpla dacă Feciorele vorbesc deschis cu ceilalți(lelalte) membri(e) ai(le) familiei. Trebuie să se deschidă mai mult în a cere sfaturi de la cei(le) apropiați(te).


Scorpion:

Pentru cei(le) născuţi(te) în această zodie cuvântul de ordine trebuie să fie răbdare. La trecerea dintr-un anotimp în altul, Scorpionii sunt sfătuiți să nu forțeze mâna norocului și să fie calculați.


Săgetător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au parte de o săptămână în care trebuie să aibă forță, putere, tărie, deoarece intră într-o perioadă cu ceva greutăți cam în toate planurile. Dar acești(ste) nativi(e) sunt și puternici(e) și norocoși(ase), așa că vor depăși provocările.


Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii au chef să ducă o mică bătălie în perioada 29 mai - 4 iunie. Nu trebuie să fie îngrijorați(te). Pot câștiga și fără acea bătălie. Așadar, nu este nevoie să se angreneze în conflicte.


Vărsător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au de partea lor runa Wunjo. Cu un asemenea noroc e clar că Săgetătorii vor câștiga în toate planurile în săptămâna 29 mai - 4 iunie.


Peşti:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie primesc sfatul de a se relaxa, deoarece teama că cineva drag lor e în suferință nu se justifică.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS