Ce trăsături toxice au bărbații, în funcție de semnul lor zodiacal

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce trăsături toxice au bărbații, în funcție de semnul lor zodiacal

Berbec:

Berbecii sunt temperamentali. Dacă nu obțin ceea ce își doresc imediat, vor deveni agresivi și, în acele momente, nu gândesc corect. Sunt capabili să facă aproape orice. Dispoziția lor este foarte oscilantă. Într-un moment ești centrul lumii lor, iar în următorul nu le pasă deloc de tine. Sunt impulsivi și reacționează aproape imediat fără să se gândească mai întâi la asta. Pot fi oribili din această cauză și poate mai târziu își vor cere scuze. Dar dacă le dai încă o șansă, vor acționa exact la fel din nou.


Taur:

Taurii nu sunt atât de răi, dar cel mai mare defect care îi poate transforma în oameni toxici este posesivitatea lor. Se atașează de o singură persoană și tind să devină prea lipiți și sufocanți. Își doresc acea persoană doar pentru ei înșiși. Din cauza asta, își sufocă partenerele și nu le lasă timp și spațiu doar pentru ele însele. În plus, sunt cu adevărat irascibili. Se enervează foarte repede și le ia mult timp să-și revină, ceea ce poate fi, de asemenea, un semn al unui comportament potențial toxic.


Gemeni:

Gemenii joacă dur. Se adaptează foarte repede la schimbare, dar asta pentru că au personalități diferite pe care le ascund. Acţionează cum le vine și nu inspiră încredere. Nu știi niciodată ce se întâmplă cu adevărat în mintea lor. Gemenii sunt profesioniști atunci când vine vorba de planuri. Indiferent cât de diabolic ar fi planul, ei vor merge până la capăt dacă și-au propus. Chiar dacă planul este conceput pentru a-i(le) răni pe alții(tele), ei o vor face dacă simt că trebuie.






Rac:

Racii sunt emotivi, dar acele emoții împing uneori lucrurile prea departe. Încep să se gândească prea mult și întotdeauna vin cu cel mai rău scenariu. Deci, de exemplu, dacă ieși cu prietenii(ele) și nu-i răspunzi la telefon, un Rac va crede automat că ești cu altcineva, înșelându-l. Acest lucru poate duce la izbucniri de gelozie. Sunt grozavi când vine vorba de manipularea altora. Dacă te simți vinovat(ă) pentru că ai făcut ceva ce crezi că este perfect, este pentru că un Rac te-a făcut să crezi că faci ceva greșit. Și toate acestea din cauza nesiguranței lui.


Leu:

Bărbații Leu tânjesc după putere. Comportamentul lor trece de la amabil și seducător la arogant foarte repede, dar nu suficient de repede cât să fie evident. Așa că nu îți vei da seama ușor cât de toxici ar putea fi. Egoul lor este extrem de puternic și, dacă îi întrebi, ei sunt cei mai importanți oameni de pe fața Pământului. Acesta este motivul pentru care sunt răi în relații. Sunt prea egoiști și nu le pasă atât de mult de cealaltă persoană. Personalitatea lor se limitează la narcisism pentru că se iubesc mai mult decât orice sau pe oricine altcineva. Și, dacă este necesar, sunt gata să trădeze pe oricine ca să le fie lor bine. La început, sunt fermecători, aproape magnetici, ceea ce este extrem de periculos. Așa te apropie și apoi te folosesc.


Fecioară:

Bărbații Fecioară te vor presa cu siguranță să devii perfectă. Îți vor analiza atent fiecare mișcare, iar dacă nu sunt mulțumiți, te vor critica. Critica lor te va trage în jos, îți va distruge stima de sine și, treptat, te vor face să te gândești mai puțin la tine, de parcă nu ai fi suficient de bună. Ei țin ranchiună pentru mult timp sau chiar pentru totdeauna.






Balanţă:

Cel mai puțin toxic semn dintre toate este Balanța. Chiar și atunci când cineva o rănește, ea nu va deveni răzbunătoare. Probabil că va păstra ranchiună mult timp, dar nu va fi periculoasă. Ea înțelege că toți(ate) avem defecte, inclusiv ea însăși și, prin urmare, natura ei este iertătoare. Pe de altă parte, Balanțele sunt cele mai toxice pentru ele însele. Au tendința de a-și plânge de milă și nu fac nimic în această privință, ceea ce este un semn clar de comportament distructiv.


Scorpion:

Bărbații Scorpion sunt cu siguranță primii pe lista bărbaților toxici. Este adevărat, sunt pasionali și persistenți, dar folosesc acele trăsături pentru lucruri rele. Sunt obsedați de control, deci trebuie să aibă totul sub control. Sunt maeștri ai manipulării și jocurilor. Au sentimente profunde în adâncul lor, dar le îngroapă pentru a rămâne bine ascunse. În schimb, aleg să fie reci și distanți. Nu vrei să te încurci cu un Scorpion. Dacă se simt în vreun fel amenințați, se vor întoarce împotriva ta. Uneori chiar nu își pot controla acțiunile din cauza naturii lor răzbunătoare și a comportamentului agresiv. Ei sunt cu siguranță în fruntea listei ca cei mai toxici bărbați de acolo.


Săgetător:

Săgetătorii nu-și pot ține gura. Vor spune cel mai nepotrivit lucru în situația cea mai incomodă. Vor să fie vedeta spectacolului și îi/le vor elimina pe toți(ate) cei(le) care le stau în cale, chiar și pe acea persoană cu care se întâlnesc. Manierele lor lasă de dorit și nimic nu-i va împiedica să facă ceva rău altcuiva dacă face parte din calea lor spre a obține ceva ce își doresc.






Capricorn:

Capricornii pot deveni foarte toxici. Sunt enervați pentru că au impresia că știu totul și nu pot accepta când greșesc. Asta îi face să insiste asupra lucrurilor pe care le consideră corecte, chiar dacă știu în sinea lor că nu sunt. Dar, după ce cineva repetă în mod constant același lucru, făcându-te să crezi în el, chiar începi să crezi. Capricornii pot deveni manipulatori de talie mondială dacă doresc. Când vor ceva, îl vor obține cu orice preț, ceea ce îi face extrem de periculoși. Sunt pesimiști notorii și, cel mai important, nu iartă niciodată.


Vărsător:

Vărsătorii se dovedesc, mai degrabă, a fi mai indisponibili din punct de vedere emoțional decât toxici. Ei fug de a-și exprima sentimentele și țin lucrurile ascunse în adâncul sufletului lor. Numai atunci când ajung să cunoască cu adevărat pe cineva, se vor deschide. Până în acel moment, ei vor respinge oamenii și, în acest fel, vor răni pe cineva neintenționat.


Peşti:

Peștii nu sunt atât de toxici. Sunt foarte sensibili și prea emoționali. Ei chiar pot deveni prea dramatici și aici există potențialul de a deveni toxici pentru că pot începe să te manipuleze, deși asta se întâmplă rar. Dar, într-adevăr, Peștii nu sunt atât de periculoși, deoarece sunt în realitate fricoși și prea creduli. Este mai probabil să fie ei răniți, în loc să rănească ei pe cineva. Dar, cu toate acestea, ferește-te de manipularea emoțională. Se poate întâmpla.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS