Tot ce trebuie să știi despre zodia Pești

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Tot ce trebuie să știi despre zodia Pești


Cei(le) născuți(te) în zodia Pești se remarcă prin calitatea unică a visării lor, fiind considerați(te) cei(le) mai inspirați(te) nativi(e) din tot zodiacul. Nu vei întâlni niciodată pe cineva atât de complex de definit. Se caracterizează prin pasiune și răbdare, iar faptul că se află la coada clasamentului le conferă abilitatea de a reuni într-un mod armonios toate trăsăturile celorlalte zodii. Dacă ai un/o prieten(ă) Pești, te vei simți ca și cum ai trăi într-o poveste fascinantă. Descoperă tot ce trebuie să știi despre zodia Pești, de la trăsături specifice până la personalitatea lor captivantă.

Acești(ste) nativi(e) adoră să se afunde într-o lume fantastică, un loc în care nimic nu îi/le poate atinge. Sunt maeștri(stre) în arta de a te atrage în povestea lor, indiferent cât de ancorat(ă) în realitate te-ai considera. Peștii sunt visători, rafinați și sofisticați. Rareori își arată adevărata natură, poate doar prietenilor(elor) lor cei(le) mai apropiați(te). Adesea, confundă liniile dintre fantezie și realitate, ceea ce poate afecta judecata lor.

Nativii(ele) din zodia Pești sunt ultimii(ele) în lista zodiacului. Nu doresc să rămână în urmă, așa că împrumută cu ușurință caracteristici din zodiile anterioare. Sunt mai dificil de înțeles în comparație cu ceilalți(lelalte), dar un lucru este cert: Peștii nu doresc să trăiască o viață plină de reguli.






Elementul zodiei Pești: Apa

Semnele de Apă sunt Rac, Scorpion și Pești. Acești(ste) nativi(e) sunt ghidați(te) de emoții și sunt extrem de receptivi(e) la oamenii din jurul lor. Sunt persoane complexe, care se angajează ușor în discuții interminabile în diverse teme. Cu toate acestea, pot deveni dramatici(e) și volatili(e), dar în același timp sunt printre cei mai afectuoși oameni posibili. Adesea, au un mare talent artistic și manifestă înclinații către frumusețea artei.


Calitate: Mobil

Aceste zodii se bazează pe meditație pentru a supraviețui. Reușesc întotdeauna să iasă din conflicte având în minte doar gânduri de pace și iubire. Indiferent că discutăm despre Gemeni, Fecioară, Săgetător sau Pești, acești(ste) nativi(e) au tendința de a-și adapta ușor comportamentul în funcție de persoana cu care interacționează. Fiecare conversație trece prin filtrul lor personal și reprezintă fundația momentelor de relaxare.






Planeta conducătoare: Neptun

Neptun este planeta puterii, a visării și a lumilor fantastice. Ne poartă într-un viitor plin de lux, îmbinat cu elemente fantastice. Ne ajută să redescoperim dragostea pentru noi înșine și să avem o perspectivă mai largă asupra lumii înconjurătoare. Esența acestei planete este deconectarea. Nativii(ele) conduși(se) de Neptun rămân cu picioarele pe pământ, dar mintea le zboară mereu în nori, în special atunci când dragostea le bate la ușă.


Simbol: Peștele

Peștii sunt cunoscuți pentru inteligența emoțională remarcabilă pe care o dețin, o trăsătură rar întâlnită la mulți(te). Cu imaginație bogată și idei creative, sunt capabili să transforme orice concept fantastic în realitate pură. Această abilitate puternică îi/le ajută pe cei(le) din jurul lor în mod natural. Dacă ai un/o prieten(ă) Pești, te poți aștepta să-ți descoperi adevăratul potențial. Deși se bazează pe sentimente, nu ignoră rațiunea, care îi ghidează întotdeauna către scopul dorit. Fără o gândire logică, nu ar putea trăi astfel. Sunt capabili să lanseze ușor tendințe și să-i inspire pe alții(tele).






Trăsături specifice pentru zodia Pești

Acești(ste) nativi(e) nu trebuie să facă prea mult efort pentru a-și câștiga urmăritori(are). Ei sunt înzestrați cu multe calități deosebite care îi împing în rolul de lideri. Cu toate acestea, nu sunt reci și calculați, ci mai degrabă empatici și sensibili. Deși pot fi percepuți de mulți(te) ca fiind aroganți, Peștii nu se încadrează niciodată în această categorie. Nu pot fi imitați și nu doresc să fie încadrați într-o etichetă specifică. Magia lor este unică, așa că oricine încearcă să reproducă comportamentul nativilor(elor) Pești va eșua lamentabil.


Cele mai bune trăsături:

Peștii sunt descriși ca fiind atât emoționali, cât și inteligenți. Această combinație de calități le conferă o putere remarcabilă. Chiar dacă sunt visători, ei rămân în contact cu realitatea când este necesar. Vor fi în măsură să te convingă de corectitudinea lor în orice discuție, datorită nivelului lor înalt de cultură. Se spune că Peștii admiră foarte mult prietenii(ele) lor, iar acest aspect le conferă o putere extraordinară. Ei posedă calități pe care alți(te) nativi(e) doar le visează.






Cele mai rele trăsături:

Datorită rolului lor de a stabili limite pentru ceilalți(lelalte), Peștii pot avea dificultăți în a-și respecta propriile limite. Ei sunt înzestrați cu o mare empatie, care uneori îi poate răni, deoarece preiau durerea celor dragi lor. Uneori, se găsesc prizonieri într-un carusel emoțional și realizează prea târziu că au depășit propriile limite. Mulți(te) nativi(e) din zodia Pești se găsesc adesea mințindu-și propria conștiință și pe cei(le) din jurul lor, fără să-și asume vina și încercând să-și ascundă imperfecțiunile.


Ca prieteni(e):

Nativii(ele) Pești știu cum să aline suferința celor din jurul lor. Dacă ai nevoie de umărul pe care să plângi, ai ajuns la persoana potrivită. Ei(le) oferă sfaturi excelente, chiar dacă nu au experimentat personal anumite situații despre care vorbesc. Prin înțelepciunea, imaginația și empatia lor, pot fi considerați(te) experți(te) în relații. Ei(le) vor încerca întotdeauna să pară la înălțime, chiar și atunci când nu o recunosc. Peștii nu sunt egoiști și împart mereu tot ceea ce au cu cei(le) apropiați(te) lor.






Ca părinți:

Părinții Pești știu întotdeauna cum să îi/le liniștească pe copiii(lele) lor. Chiar dacă nu au certificări oficiale în creșterea copiilor(lelor), aceste gesturi vin natural pentru ei. Reușesc să se pună în pielea celor mici datorită naturii lor schimbătoare. Acest avantaj este deosebit de util în primii ani de viață ai bebelușului. Deși încearcă să impună limite, ei susțin mereu nevoile copiilor(lelor) lor.


Ca parteneri(e) de cuplu:

Nativii(ele) Pești sunt parteneri(e) devotați(te), dar pot cădea ușor în capcane. Încearcă să stabilească limite pentru cei(le) dragi lor și pot părea introvertiți(te), chiar dacă în inima lor doresc să rămână până la final la petrecere. Chiar și în relații de lungă durată, păstrează o notă senzuală și oferă partenerului(ei) tot ceea ce își dorește. Cu toate acestea, par să nu dorească să cunoască pe deplin jumătatea lor. Într-o relație de cuplu, sunt toleranți(te) și aduc un element amuzant.


Trăsături secrete:

Adevărat, nativii(ele) din zodia Pești sunt adesea visători(are) și plini(e) de viață. Această caracteristică îi/le face uneori greu de înțeles sau analizat de către cei(le) din jurul lor. Ei(le) pot vedea și imagina lucruri care pot trece neobservate de către ceilalți(lelalte). Poate fi surprinzător să primești reacții de la ei(le), deoarece nu se vor aștepta mereu să ofere răspunsuri sau evaluări clare.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS