4 zodii care trebuie să profite de prezența lui Marte în Leu 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
4 zodii care trebuie să profite de prezența lui Marte în Leu 2023

Planeta Marte a intrat în zodia Leu în ziua de 20 mai și va rămâne acolo până în data de 10 iulie. Marte este o planetă care se angajează și ne influențează frecvent nivelul de energie și motivația de a îndeplini sarcinile, precum și cât de intens putem experimenta sau exprima emoții precum furia sau pasiunea. Marte iubește să preia conducerea și să arate de ce e în stare atunci când este în zodia Leului.


BERBEC

Acest tranzit va fi foarte bun pentru tine. Marte îți va tranzita Casa a V-a a romantismului și a creativității, sporindu-ți pasiunile, precum și chimia cu ceilalți(lelalte). E posibil să te simți obligat(ă) să te exprimi în moduri noi și creative sau să te expui la noi experiențe și posibilități. Ești îndrăzneț(ață) în mod natural, dar Marte în Leu te va împinge și mai mult să-ți asumi riscuri!






LEU

Marte a intrat în prima ta casă a sinelui și a identității. Ceea ce înseamnă că ești pregătit(ă) pentru o călătorie sălbatică. Deși acest lucru va avea cel mai mare impact asupra celor cu ascendent în Leu, toate plasările Leului vor simți căldura din acest tranzit. Aceasta este o perioadă în care se poate să simți o dorință mai puternică de a te expune și de a arăta lumii cine ești tu cu adevărat. Marte a fost anterior în Casa ta a XII-a, așa că poate te-ai simțit lent(ă) și introspectiv(ă).


SCORPION

Se poate să te simți obligat(ă) să acționezi în viața ta profesională. Marte se află în a X-a casă a carierei și a imaginii publice, ceea ce înseamnă că ești mai pregătit(ă) ca niciodată să depui efort. Deși s-ar putea să dorești să fii întotdeauna recunoscut(ă) și apreciat(ă) pentru contribuția ta, acest tranzit al lui Marte este probabil să sporească această dorință. Acesta ar putea fi o perioadă în care te simți obligat(ă) să iei mai multă inițiativă, să accepți mai multă responsabilitate sau pur și simplu să te asiguri că ceilalți(lelalte) sunt conștienți(te) de ceea ce aduci tu la masă. Ai grijă doar să nu te epuizezi în tot acest proces.






VĂRSĂTOR

Odată cu intrarea lui Marte în cea de-a VII-a casă a parteneriatelor și a relațiilor, probabil că te vei simți obligat(ă) să acționezi în ceea ce-i(le) privește pe cei(le) de care îți pasă. Dacă te-ai gândit să faci următorul pas, acum este o perioadă bună pentru a-ți pune ideile și discuțiile în acțiune. Angajamentul și urmărirea se simt mai accesibile decât de obicei.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS