28-31 mai 2023: se deschide Portalul de Argint

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
28-31 mai 2023: se deschide Portalul de Argint

Aldebaran este cunoscută drept una dintre cele „patru stele regale”. Locul său pe cer a fost mult timp considerat sacru de multe culturi antice din întreaga lume.

Se spune că Aldebaran aduce avere, curaj, succes și rezistență. Energia sa este asemănată cu un înger păzitor, care veghează și îi/le protejează pe cei(le) care se scaldă în energia sa.

De asemenea, se spune că Aldebaran trezește și ascute mintea. Îți activează chakra celui de-al treilea ochi (a șasea chakră), permițându-ți să crești în inteligență și să-ți ridici conștiința la noi culmi.

Aldebaran este considerată steaua iluminării și îți permite să descarci idei noi și inspirate din Univers direct în mintea ta.


Aldebaran este, de asemenea, considerată a fi casa „Portalului de Argint”, care este punctul de intrare pentru sufletele care călătoresc sau se reîncarnează înapoi pe Pământ.

În fiecare an, în perioada 28-31 mai, Soarele traversează Aldebaran, activându-și energia și făcând-o mai ușor accesibilă fiecăruia(eia) dintre noi.

Poți folosi energia lui Aldebaran pentru a-ți ascuți mintea, pentru a-ți accelera calea către iluminare, pentru a-ți spori rezistența, pentru a te proteja și, probabil, pentru a-ți aminti de ce ai ales să te reîncarnezi în această viață.

Dacă ai dorit vreodată să faci o regresie în viața trecută, o meditație sau o citire a înregistrărilor Akashice, acest interval de timp îți va oferi un sprijin suplimentar. De asemenea, s-ar putea să ai în mod natural vise sau descărcări intuitive despre viața trecută și contractul sufletului.


Deoarece Aldebaran este legat de avere și succes, putem folosi această zi și pentru a acționa în direcția obiectivelor și visurilor, cum și pentru munca de manifestare.

Odată ce portalul energiei lui Aldebaran este sporit, vizualizează tot ceea ce îți dorești pentru tine, pentru cei(le) dragi și pentru lumea din jurul tău. Permite-ți minții să fie transportată la noi înălțimi în timp ce creezi această imagine pentru tine.

Deoarece energia lui Aldebaran este atât de puternică, mai ales la nivel mental, te poți simți puțin copleșit(ă) sau anxios(asă), mai ales dacă ești predispus(ă) să gândești prea mult sau să ai o minte dezordonată.

Dacă începi să te simți copleșit(ă) de gândurile tale, adu-ți atenția înapoi la respirație. De asemenea, este util să alegi ceva în spațiul tău la care să te uiți sau să faci o listă cu toate lucrurile pentru care te simți recunoscător(are).

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS