Ce arată cărţile de Tarot pentru luna aprilie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru luna aprilie 2023


Berbec:

Cartea etalată – Asul de Bâte. Cartea anunță ambiție, determinare, succes și promovarea unor idei noi. Vei fi individual(ă) și vei crede că ideile tale sunt cele mai bune.


Taur:

Cartea etalată – Judecata. Cartea vă îndeamnă la reflecție și autoevaluare. Prin meditație și reflecție ai putea ajunge la o înțelegere profundă a aspectelor vieții tale și a schimbărilor de care ai nevoie.


Gemeni:

Cartea etalată – Trei de Bâte. Această carte reprezintă acceptarea schimbărilor și adoptarea unei viziuni spre viitor. Este o carte a viziunii, a anticipației, a căutării unor posibilități mai vaste.


Rac:

Cartea etalată – Asul de Monede. Cartea indică că va urma o perioadă prielnică din toate punctele de vedere, eşti aproape de a intra într-o nouă perioadă a vieții tale, marcată de creativitate, bucurie și bogăţie.






Leu:

Cartea etalată – Marele Preot. Cartea arată nevoia de a urma situațiile structurate și regulile societății. S-ar putea și să te confrunți cu o forță sau un om lipsit de spirit inovator.


Fecioară:

Cartea etalată – Turnul. E musai să te eliberezi dintr-o situație sau o relație care au devenit prea limitate pentru tine. Turnul este o aparentă fortăreață a propriei siguranțe care începe să se clatine. Se petrece un eveniment care va distruge integral pacea și armonia cu care te-ai înconjurat.






Balanţă:

Cartea etalată – Doi de Cupe. Cartea reprezintă parteneriatul, manifestat în diverse forme. Acest parteneriat special este unul solid care îţi poate influența prezentul și viitorul, aducând o mare fericire și încredere.


Scorpion:

Cartea etalată – Pajul de Monede. Te apropii de un moment de răscruce important, iar noua stare de conștiință îţi va îngădui să îţi aliniezi obiectivele cu valorile tale de bază.


Săgetător:

Cartea etalată – Îndrăgostiții. Cartea reprezintă unitate, pasiune și şanse. Relațiile tale sunt solide şi este momentul oportun să faci o alegere semnificativă.






Capricorn:

Cartea etalată – Regele de Monede. Cartea indică că vei avea grijă de alte persoane oferind recomandări și înțelepciune, dar și susținere financiară.


Vărsător:

Cartea etalată – Magul. Ca expert al manifestărilor, Magul îţi pune la dispoziţie mijloacele, resursele și energia necesare pentru a îţi transforma visurile în realitate.


Peşti:

Cartea etalată – Opt de Monede. Este cartea uceniciei. Fie că este reală sau metaforică, această ucenicie indică că este vremea să capeţi noi abilităţi, să faci ceva nou.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS