3 semne zodiacale taxate la bani de Mercur retrograd

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
3 semne zodiacale taxate la bani de Mercur retrograd


Ţine cont de faptul că efectele pot ţine şi în perioada de umbră post-retrogradă care se va încheia în data de 31 mai 2023.


Taur:

Deşi Mercur retrograd are loc în timpul sezonului Taur, semnul de Pământ pare să aibă o perioadă grea în următoarele câteva săptămâni. Nativii(ele) acestei zodii pot întâmpina provocări legate de finanţele lor, inclusiv cheltuieli neaşteptate sau întreruperi în fluxul veniturilor. Acest lucru poate provoca stres şi anxietate, deoarece Taurii preferă să aibă un plan clar şi stabilitate financiară. Este important să rămâi cu picioarele pe pământ şi să ai răbdare. Obiectivele financiare sunt realizabile, dar pentru restul anului 2023, după retrograd.


Gemeni:

E posibil să vrei să te gândeşti înainte de a-ţi goli cardul de credit. Gemenii ar trebui să acţioneze cu prudenţă în chestiuni financiare, în timpul acestui Mercur retrograd. Pot exista întârzieri sau eşecuri în tranzacţiile financiare, contracte şi negocieri, care necesită o atenţie suplimentară la detalii şi o planificare atentă.






Scorpion:

Nativii(ele) acestei zodii au deja o reputaţie că sunt emotivi(e) şi capricioşi(ase). Dar se pare că te poţi aştepta ca sentimentele tale să se intensifice şi mai mult odată ce Mercur a intrat în retrograd. Scorpionii pot întâmpina provocări legate de bunăstarea lor emoţională şi de conexiunea cu corpurile lor. Acest lucru se poate manifesta ca sentimente de nelinişte ori de deconectare. Însă, în loc să-şi facă griji pentru ceea ce va urma, cei(le) născuţi(te) în această zodie ar trebui să lase Mercur retrograd să-şi facă „datoria”. Care, în cazul lor, se poate transforma într-o ocazie de a avea mai multă grijă de ei(le) înşişi(sele). Chiar dacă asta poate însemna o cheltuială.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS