Cele mai norocoase semne zodiacale în luna martie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cele mai norocoase semne zodiacale în luna martie 2023


Odată ce Soarele continuă prin acest semn de Apă mutabil până în data de 20 martie, semnele zodiacale care au aceeași caracteristică mutabilă vor fi cele mai norocoase în luna lui Mărţişor. Toți(ate) își doresc o adaptare ușoară, ceea ce indică că următoarele săptămâni vor fi favorabile.


Gemeni

Odată ce luna lui Mărţişor se desfășoară, Soarele va continua să călătorească prin a 10-a casă a carierei tale, aducând conștientizarea continuă a speranțelor și idealurilor tale în lumea ta profesională. În calitate de semn de Aer mutabil al zodiacului, ești întotdeauna gata să visezi proiecte creative sau aventuri profesionale. În acest sezon, vei fi plin(ă) până la refuz de noi feluri de a-ți duce vocația la noi culmi.






Fecioară

Soarele continuă prin a 7-a ta casă de relații și parteneriate romantice. Nu vor exista limite asupra felurilor în care te conectezi cu alte persoane. De fapt, va fi mai lesne ca niciodată să relaționezi cu persoanele din jurul tău. Te mândrești că ești de folos celorlalți(te), dar luna aceasta, vei fi mult mai puțin preocupat(ă) de soluții practice și vei fi chemat(ă) să te bazezi pe intuiția ta. Capacitatea ta de a înțelege instinctiv nevoile altor oameni va fi la cote maxime, așa că ai încredere în sentimentele tale.


Săgetător

Luna aceasta, te vei concentra asupra problemelor de acasă și de familie. Ca vizionar(a) al/a zodiacului, ar fi bine să iei în considerare idealurile pe care le ai pentru acest domeniu al vieții tale. Casa ta este locul unde tinzi să ai cea mai mare libertate, așa că este important să ai loc pentru a-ți extinde orizonturile. Fie că este vorba despre o mutare, să faci unele schimbări în cadrul familiei tale sau să te înconjori cu mai multă inspirație, te vei simți mai conectat(ă) ca niciodată la rădăcinile tale.






Pești

Te simți mai aliniat(ă) cu independența ta decât de obicei. Acesta este momentul ideal pentru speranțe, visuri, aspirații. Odată ce Soarele continuă prin prima ta casă până în ziua de 20 martie, vei experimenta o creștere a independenței, permițându-ți să iei decizii care sunt aliniate cu cele mai mari aspirații ale tale. Veți experimenta, de asemenea, un simț crescut al intuiției, așa că ai încredere în instinctele tale.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS