Zodiac chinezesc săptămânal, 6-12 martie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 6-12 martie 2023


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Încercă să îți păstrezi calmul și să nu iei decizii la nervi, acesta este sfatul meu pentru nativii(ele) Șobolan ai(le) zodiacului chinezesc. Aceștia(stea) sunt mai hotărâți(te) ca oricând să pună lucrurile în mișcare, dar graba lor poate deteriora rezultatul final.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Vindecare și reechilibrare, asta va aduce Luna Plină din 7 martie reprezentanților(telor) zodiei Bivol. Acești(ste) nativi(e) ai(le) zodiacul chinezesc își vor crea în săptămâna 6-12 martie 2023 un plan de acțiune clar pentru a ajunge acolo unde își doresc.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Luna Plină din 7 martie îi ajută pe Tigri să pună lucrurile în mișcare, să facă schimbările necesare și să ducă la bun sfârșit proiecte mărețe care-i va pune pe aceștia în poziția pe care și-o doresc.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Luna Plină care va lumina cerul în noaptea de 8 martie 2023 le va oferi Iepurilor energia necesară pentru a planifica și potrivi detaliile de care au nevoie pentru a-și transforma visul în realitate.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Luna plină din săptămâna 6-12 martie 2023 va fi deschizătoare de drumuri pentru nativii(ele) Dragon ai(le) zodiacului chinezesc care vor primi încrederea de a spune „DA”, de a realiza tot ce își doresc și de a-și îndeplini menirea. După această săptămână, Dragonii vor deveni mai puternici, mai conștienți și mai pregătiți să-și urmeze adevărata chemare.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Luna Plină din această săptămână le va aduce Șerpilor dorința de a explora și le va stârni pofta de cunoaștere. Este o perioadă minunată să descoperi locuri și oameni noi sau să înveți, să acumulezi informații care să-ți completeze golul pe care l-ai resimțit în ultima perioadă.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Energia acestei Luni Pline poate fi folosită pentru a-ți clarifica obiectivele profesionale și pentru a lua decizii importante în ceea ce privește profesia. Caii care se simt neîmpliniți în acest sector vor avea curajul să facă schimbări importante.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Încercă să păstrezi armonia și să stai în preajma celor dragi(e) ție, căci lângă ei(le) vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți vindeca sufletul, pentru a alunga stresul și pentru a crea momente de bucurie adevărată. Reprezentanții(tele) acestei zodii vor primi o oportunitate uriașă de schimbare și transformare în următoarea perioadă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Horoscopul chinezesc săptămânal 6-12 martie 2023 oferă previziuni astrale și pentru nativii(ele) din zodia Maimuță pe care Luna Plină îi/le va face extrem de nostalgici(e) și emotivi(e). Sentimente demult îngropate vor reveni în viețile Maimuțelor, ale căror emoții vor fi intensificate în această perioadă.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Luna Plină din 7 martie va aduce în viețile nativilor din zodia Cocoș dorințe puternice de afirmare și preluarea a controlului asupra propriei vieți. Acești(ste) nativi(e) ai(le) zodiacului chinezesc vor trăi la cote maxime în următoarele zile.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Nativii(ele) din zodia Câine trăiesc de prea multă vreme o viață care simt că nu le aparține. S-au concentrat atât de mult asupra a ceea ce și-au dorit alții(tele) de la ei(le) încât au uitat să trăiască așa cum le cere inima. Este indicat să scăpați de prejudecăți și de teama că veți fi judecați(te) de către cei(le) din jurul vostru și să faceți tot ce vă stă în putință pentru a vă schimba destinul.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Nativii(ele) zodiei Mistreț vor avea o săptămână de relaxare, în care vor avea timp de activitățile din lista lor de dorințe. Este indicat să ții cont de fiecare detaliu legat de aceste acțiuni, pentru a evita o dezamăgire. În plan sentimental, cei(le) singuri(e) vor avea prilejul de a întâlni o persoană compatibilă cu ei(le), la final de weekend. Se recomandă ca sinceritatea să fie pe primul loc în discuțiile voastre, astfel nu veți scăpa de singurătate prea repede.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS