Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 6-12 martie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 6-12 martie 2023


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 6-12 martie 2023!


Berbec:

Cartea etalată – Șapte de Monede. Cartea indică că peste puţin timp vei fi recompensat(ă) pentru efortul și perseverența ta. Totuşi, acest lucru va avea cel mai probabil un preț mare în privința muncii depuse.


Taur:

Cartea etalată – Pajul de Spade. Cartea reprezintă o bogăție de energie mintală care poate fi folosită cel mai bine urmărindu-ţi dorinţa de cunoaştere, care îţi va aduce niște răspunsuri preţioase.


Gemeni:

Cartea etalată – Regele de Monede. Cartea indică că vei avea grijă de alte persoane oferind recomandări și înțelepciune, dar și susținere financiară.


Rac:

Cartea etalată – Trei de Bâte. Această carte reprezintă acceptarea schimbărilor și adoptarea unei viziuni spre viitor. Este o carte a viziunii, a anticipației, a căutării unor posibilități mai vaste.






Leu:

Cartea etalată – Patru de Monede. Cartea are conotații pozitive și negative. Pe de o parte Patru de Monede arată că ţi-ai îndeplinit multe dintre țeluri și ai ajuns la bunăstare materială. Pe de altă parte, se prea poate să ajungi să apreciezi în exces valorile materiale.


Fecioară:

Cartea etalată – Asul de Spade. Cartea arată competitivitate, îţi vei folosi mintea şi abilităţile pentru a îţi învinge concurenţii(tele).






Balanţă:

Cartea etalată – Judecata. Cartea vă îndeamnă la reflecție și autoevaluare. Prin meditație și reflecție ai putea ajunge la o înțelegere profundă a aspectelor vieții tale și a schimbărilor de care ai nevoie.


Scorpion:

Cartea etalată – Trei de Monede. E o perioadă favorabilă la serviciu, în special pentru persoanele care muncesc în echipă. De multe ori denotă eforturi creative și modul în care aceste eforturi îi/le ajută pe ceilalți(lelalte).


Săgetător:

Cartea etalată – Cavalerul de Monede. Cartea îţi semnalează faptul că trebuie să fii responsabil(ă), să respecţi programul pentru a te asigura că o sarcină importantă este dusă la finalizare.






Capricorn:

Cartea etalată – Marele Preot. Cartea arată nevoia de a urma situațiile structurate și regulile societății. S-ar putea și să te confrunți cu o forță sau un om lipsit de spirit inovator.


Vărsător:

Cartea etalată – Opt de Spade. Cartea arată nesiguranță și vei avea tendinţa să te limitezi singur(ă), astfel că și o sarcină uşoară îţi poate părea extrem de grea.


Peşti:

Cartea etalată – Dreptatea. Realizezi că deciziile și acțiunile tale au urmări, iar circumstanțele de acum și cele viitoare sunt cel mai probabil rezultatul hotărârilor și acțiunilor respective.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS