Paradă planetară cu 5 aştri vizibili pe cer

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Paradă planetară cu 5 aştri vizibili pe cer


Ultima săptămâna din luna martie va aduce o uluitoare priveliște pentru toate persoanele care se uită noaptea la cerul înstelat. Până la 5 planete, incluzând Luna, vor fi vizibile pe cer în data de 28 martie. Poate fi cunoscută ca o aliniere a planetelor dar în fapt ele descriu un arc de cerc. Planetele care vor putea fi văzute în noaptea de 28 martie după apus includ Marte, Venus. Jupiter, Mercur și Uranus.

Ca informație, Jupiter se va vedea mai strălucitor decât Mercur. Venus va fi cea mai strălucitoare planetă dintre toate. Va străluci cu putere în partea stângă alături de Jupiter și Mercur. Venus va putea fi văzută cu ochiul liber fascinându-ne pe toți(ate). Uranus va fi cea mai greu de văzut fără un telescop. Uranus se va vedea în apropierea lui Venus, dar foarte vag. Iar Marte se va remarca sus pe cer având o nuanță vizibilă.


Este cunoscut de către oamenii care sunt pasionați să privească cerul, că Marte a avut o lună plină de evenimente. Mai devreme în data de 1 martie, Venus și Jupiter au fost împreună în conjuncție. De asemenea, Jupiter și Venus s-au aliniat cu Luna de-a lungul lui februarie. Conform NASA, planetele orbitează în jurul Soarelui în aproximativ același plan – în plan eliptic – și astfel urmează trasee similare pe cer.

Pentru a le putea vedea trebuie să ieși afară, imediat după apusul Soarelui și să privești spre vest. Vei observa toate aceste planete îșiruite ca niște mărgele strălucitoare pe cer. Acest fenomen este foarte rar și poartă numelînşiruiteadă planetară!


Paradă planetară – semnificații astrologice

Fiecare planetă are propria semnificație și energie, astfel încât atunci când se unesc acestea se pot perturba una pe cealaltă. Pe măsură ce planetele se apropie, atracția lor gravitațională face ca energia lor să devină și mai puternică.

• MARTE reprezintă acțiune, dorință, instincte de supraviețuire.

• VENUS reprezintă dorință, echilibru, armonie.

• JUPITER aduce optimism, succes, generozitate.

• MERCUR înseamnă transcendență, comunicare, inteligență.

• URANUS este despre progresie, iluminare, independență.

Privind ce le leagă pe toate cele 5 planete, putem spune că este vorba despre oportunitate și șansa de a avea succes.


Deoarece Venus și Mercur sunt împreună - ar putea fi, de asemenea, un moment favorabil să faci o schimbare sau să-ți asumi o șansă într-un aspect al vieții tale. Ia în considerare opțiunile tale… Și ceea ce va funcționa cel mai bine pentru tine. Alinierea celor cinci planete este momentul în care să-ți îmbrățișezi dorințele și să cauți armonia în viața ta.

Dacă te simți dezechilibrat sau nu ai contact cu tine și cu ceilalți(lelalte), această paradă planetară este momentul oportun pentru a te realinia. Acceptă independența în acest moment. Fii sincer(ă) cu intențiile și dorințele tale cu tine însuți(ăți) și cu cei(le) dragi ție.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS