Etalarea şi interpretarea runelor, 13-19 martie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 13-19 martie 2023


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie au parte de o săptămână de protecție divină. Sunt feriţi(te) de toate relele și de forțele negative.


Taur:

Nativii(ele) acestei zodii primesc un mesaj dublu. Să se relaxeze. Să nu își mai facă griji pentru cei(le) apropiați(te) lor. Poate ar trebui să dea un telefon acasă.


Gemeni:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie au parte de multe schimbări - să fie pregătiți(te) pentru o suită de schimbări majore chiar de la începutul săptămânii.






Rac:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au parte de o dragoste nouă și fierbinte. Racii ies și ei la întâlnire săptămâna aceasta.


Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie primesc cadouri surpriză. Cineva care se gândește la ei(le) le trimite un cadou surpriză.


Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii ar fi bine să aibă răbdare și să nu forțeze mâna norocului pentru că surprizele plăcute sunt făcute pentru cei(le) care știu să aștepte.






Balanţă:

Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt cam nervoase. Vor să susțină o bătălie. Să fie calme și fără să facă scandal.


Scorpion:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie pot primi cadouri surpriză sau o sumă de bani importantă.


Săgetător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal primesc mesaje multe. Un mesaj va fi foarte important. Să fie pregătite să-l primească.






Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii dau lovitura. Se produce un salt calitativ și cantitativ în existența lor.


Vărsător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal au nevoie de forță. Starea mai precară a sănătății le-a cam stricat dispoziția. Trebuie să fie puternice.


Peşti:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie vor să schimbe serviciul sau locuința. Trebuie să acționeze cât mai rapid.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS