Tot ce trebuie să știi despre zodia Vărsător

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail


Vărsătorii sunt cele mai originale semne zodiacale. Nu vei întâlni niciodată doi(uă) nativi(e) care să semene. Sunt pasionați(te) și înțelepți(te), iar cultivarea solidarității este punctul lor forte. Dacă ai un/o prieten(ă) Vărsător, ar trebui să te simți norocos(asă). Află tot ce trebuie să știi despre zodia Vărsător, de la trăsături specifice și până la personalitate.

Acțiunile de solidaritate nu sunt deloc străine pentru acești(ste) nativi(e). Sunt gata oricând să dea o mână de ajutor, indiferent de problema pe care o întâmpină cei(le) din jurul lor.

Vărsătorii se gândesc întotdeauna la binele comun. Nu se vor arăta niciodată egoiști și vor încerca întotdeauna să găsească soluții, chiar și acolo unde nu există rezolvare. De cele mai multe ori, viața lor se învârte în jurul gesturilor umanitare.






Tot ce trebuie să știi despre zodia Vărsător

Nativii(ele) din zodia Vărsător sunt unici(e). Nu vor să fie comparați(te) și au întotdeauna un as în mânecă pentru rezolvarea oricărei probleme. Sunt independenți(te) și învață rapid orice, de la limbi străine până la confecționarea unor roboți din materiale reciclabile.


Elementul zodiei Vărsător: Aerul

Semnele de aer sunt Gemeni, Balanță, Vărsător. Acești(ste) nativi(e) sunt intelectuali(e) și au o gândire abstractă. De obicei se integrează ușor în orice fel de grup și sunt deschiși(se) la noi prietenii. Cu toate astea, le este greu să-și recunoască propriile sentimente. Uneori pot apărea detașați(te) și reci față de situațiile apărute, însă caracterul lor îi/le va da întotdeauna de gol.


Calitate: Fix

Aceste zodii ajung să stabilizeze problemele din jur pentru a nu mai părea atât de grave. Reușesc întotdeauna să aducă un plus de alinare celor în nevoie și nu se dau în lături de la nicio provocare, indiferent de natura ei. Indiferent că vorbim de Tauri, Lei, Scorpioni sau Vărsători, aceștia susțin întotdeauna solidaritatea, protejarea și extinderea sentimentelor de compasiune pentru semeni. Ajung să fie rigizi, însă cei(le) apropiați(te) lor îi vor cunoaște întotdeauna ca sensibili.






Planeta conducătoare: Uranus

Uranus este planeta inovației, a plăcerii. Ne conduce într-un viitor despre care nu știm nimic, însă vrem întotdeauna să aflăm mai multe. Ne ajută să ne redescoperim curiozitatea și nu ne lasă până nu încercăm cele mai nebunești lucruri. Esența acestei planete este rebeliunea. Nativii(ele) conduși(se) de Uranus vor călca întotdeauna peste reguli și nu vor ține cont de standarde impuse de societate. Poate fi inconfortabil uneori, însă aceasta este până la urmă ideea de bază.


Simbol: Vărsătorul

La prima vedere, ulciorul din care curge apă poate semnifica faptul că apa este elementul esențial al vieții. Ulterior, aștrii indică că acest semn poate fi reprezentat și de electricitate sau chiar învățăminte pe care acest(astă) nativ(ă) le întâlnește de-a lungul unei vieți. Are legături complexe cu zodia Pești, ultimul semn astral. Vărsătorii nu sunt doar conducători geniali, ci și prieteni adevărați.


Trăsături specifice pentru zodia Vărsător

Pentru zodia Vărsător este foarte importantă comunicarea. Acești(ste) nativi(e) se arată foarte umili(e) atunci când vine vorba despre viața de zi cu zi, iar la locul de muncă pot încerca să-și impresioneze superiorii(arele). Cu toate acestea, nu trebuie confundați(te) cu cei(le) naivi(e). Dacă le vei întoarce spatele fără să-ți justifici alegerea, pot recurge la modalități de a-ți întoarce acțiunea. Nu vor renunța niciodată la actele de caritate, indiferent de greutatea cu care vor întreprinde aceste activități benevole.






Cele mai bune trăsături:

Vărsătorii sunt cele mai drăgăstoase semne zodiacale. În ciuda faptului că pot părea duri și reci, în adâncul sufletului își păstrează sentimentele pentru cei(le) care merită cu adevărat. Sunt printre cele mai interesante și deschise persoane cu care vei sta vreodată de vorbă. Se spune că Vărsătorul gândește în avans, iar societatea nu va ține pasul niciodată cu planurile inovative ale sale. Posedă un intelect fin și progresiv care nu se va sătura niciodată din a învăța lucruri noi. Sunt magnetici, optimiști și primitori.


Cele mai rele trăsături:

Vărsătorii se pot considera isteții zodiacului. Ei cred că știu totul și se simt atacați atunci când sunt confruntați direct într-o luptă a cunoștințelor. Par rigizi și cu un ego uriaș, asta pentru că nu se lasă descoperiți prea ușor. Pot părea atât fascinați, cât și indiferenți, iar celor din jurul lor le este dificil să le descopere adevărata natură. Pentru cei(le) mai mulți(te), acești(ste) nativi(e) se vor clasa drept aroganți(te). De cele mai multe ori nu vor să asculte o a doua opinie, iar acest lucru îi/le poate scote foarte ușor din joc.


Ca prieteni(e):

Nativii(ele) din zodia Vărsătorului sunt gata să se aventureze alături de tine în cele mai nebunești vacanțe. Nu își doresc asigurare din partea celor dragi lor, vor doar să treacă prin viață și să se bucure de fiecare moment. Vor încerca cele mai trăznite lucruri și nu se vor speria de provocări. Nu își doresc ca prietenii(ele) lor să le facă pe plac, însă vor să vadă un singur lucru din partea celorlalți(te) și anume, autenticitate.






Ca părinți:

Părintele Vărsător își va lăsa întotdeauna copilul(a) să exploreze. Nu va fi niciodată un părinte strict, însă va dori să fie iubit și respectat pentru valorile sale. Vor prefera să realizeze lucrurile diferit și se vor abate întotdeauna de la normele oficiale de creștere a copiilor(lelor). Le vor aminti întotdeauna persoanelor dragi lor că sunt iubite, chiar dacă au o altă modalitate de a face acest lucru.


Ca parteneri(e) de cuplu:

Nativii(ele) din zodia Vărsător își doresc o dragoste ca în basme. Sunt întotdeauna gata să iubească aceeași persoană pentru toată viața și nu vor încerca să calce peste acest legământ suprem. Atunci când un/o nativ(ă) Vărsător este îndrăgostit(ă) își va construi planuri întregi pentru viitor. Vor plănui fiecare etapă a vieții până la cel mai mic detaliu și nu se vor plictisi de acest lucru. În cuplu sunt persoane extrem de deschise, asta dacă au un/o partener(ă) pe măsură.


Trăsături secrete:

Nativii(ele) din zodia Vărsător sunt recunoscuți(te) pentru răceala cu care abordează fiecare situație. Cu toate acestea, trebuie punctat faptul că acești(ste) nativi(e) nu se lasă descoperiți(te) prea ușor. Pentru a-și arăta bunătatea și căldura trebuie să se deschidă față de persoanele din jurul lor. Ajung să cadă în depresie atunci când nu sunt înțeleși(se) și apreciați(te) de oamenii din jur.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS