Etalarea şi interpretarea runelor, 6-12 martie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 6-12 martie 2023


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie vor afla un adevăr important care le va marca viața sau o va schimba. S-a schimbat optica la Berbeci.


Taur:

Pentru nativii(ele) acestei zodii se mută certitudinea în curtea lor și cineva care se gândește intens la ei(le) le va trimite un cadou minunat.


Gemeni:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie ar trebui să se relaxeze. În al doilea rând, nu vă mai faceți atâtea griji și probleme de starea de sănătate a unor persoane dragi vouă, pentru că starea lor este bună sau chiar foarte bună. Numai că se dau ei(le) răniți(te) ca să îi/le vizitați, pentru că voi vă vedeți mai mult de interesele voastre și pe ceilalți(lelalte) îi/le lăsați în plan secund.


Rac:

Persoanele născute în acest semn zodiacal nu mai au chef de scandal și dau acum de o dragoste nouă, ceva pasional, incitant.


Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie dau lovitura săptămâna aceasta. Se produce un salt rapid, calitativ, în existență a Leilor.


Fecioară:

Pentru nativii(ele) acestei zodii este o săptămână de protecție împotriva tuturor relelor și făcute și nefăcute de cei(le) din jurul lor.


Balanţă:

Persoanele născute în acest semn zodiacal s-au hotărât: ori se mută din casă, ori își mută locul de muncă. Probabil vor pleca pentru o perioadă.


Scorpion:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie primesc un sfat serios. Aveți mai multă răbdare și nu mai forțați mâna norocului. Lucrurile bune vin la Scorpionii care știu să aștepte.


Săgetător:

Pentru persoanele născute în acest semn zodiacal este o săptămână în care trebuie să fie un pic atente la modul de comunicare și de acțiune.


Capricorn:

Pentru nativii(ele) acestei zodii a pornit iarăși o bătălie. Nu vă mai îngrijorați, voi veți câștiga în mod sigur.


Vărsător:

Persoanele născute în acest semn zodiacal trebuie să abordeze într-o altă manieră toate problemele. Cu alte cuvinte, ar fi bine să schimbați tactica și veți vedea efectele.


Peşti:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie trebuie să lase de o parte problemele, grijile legate de trecut și să se pregătească pentru o săptămână de vis.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS