Ce îţi transmit îngerii păzitori despre scopul tău în viaţă?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce îţi transmit îngerii păzitori despre scopul tău în viaţă?


Toată lumea are un scop în viaţă sau aşa ar fi normal să fie. Fiecare om are o cale aleasă de sufletul său înainte de a se încarna. Această cale include lecţii de suflet (pentru creşterea sufletului tău) şi scopul vieţii sale. Scopul vieţii fiecărei persoane este unic şi adesea legat de talentele, darurile, pasiunile şi punctele ei individuale. Îngerii noştri păzitori ne pot ghida şi ne pot ajuta în împlinirea scopului vieţii.

Arhanghelii sunt, de asemenea, ghizi şi ajutoare pentru descoperirea şi împlinirea scopului vieţii. Îngerii sunt întotdeauna gata să asiste atunci când sunt rugaţi; cu mesaje detaliate despre descoperirea scopului tău şi alinierea la acesta.






Descoperirea scopului vieţii tale este o experienţă uimitoare care poate aduce pace şi bucurie în viaţa ta. Din păcate, mulţi oameni nu sunt niciodată capabili să-şi îmbrăţişeze pe deplin scopul vieţii din cauza lipsei de conştientizare, dorinţă sau credinţă. Învăţarea modului în care îngerii ne transmit mesaje despre scopul vieţii te poate ajuta să descoperi nu numai ce este acesta, ci şi diferite moduri în care îl poţi împlini.

Iată 5 mesaje ale îngerilor despre scopul vieţii tale:

1. Definiţia scopului vieţii tale. Scopul vieţii este să-i(le) slujeşti pe alţii(tele) într-un mod care să-ţi aducă cea mai mare bucurie. Este atât de simplu. Bucuria este de fapt cea mai importantă componentă, pentru că atunci când eşti vesel(ă) împărtăşeşti acea energie cu ceilalţi(lelalte), răspândind o vibraţie pozitivă ridicată şi contribuind la crearea păcii pe Pământ. Aşa că urmăreşte ceea ce îţi aduce bucurie, scopul tău se află acolo.






2. Scopul vieţii tale se poate schimba. Scopul tău în viaţă nu înseamnă că vei face acelaşi lucru pentru întreaga ta viaţă. Ai liberul arbitru de a determina cum îţi vei servi scopului şi s-ar putea să ai diferite aspecte ale scopului vieţii tale în momente diferite. De exemplu, o parte a scopului vieţii mele este să fii o mamă (ceea ce poţi face cu normă întreagă timp de aproximativ un deceniu), precum şi un vindecător(are) intuitiv(ă). Dar asta s-ar putea schimba dacă simţi vreodată că bucuria sau pasiunea lipsesc. Indiferent ce faci, adu-ţi scopul cu tine la acea sarcină. Deci nu contează dacă este vorba despre a fi mamă, spirituală, scriitoare (un alt aspect al scopului de viaţă) sau bucătăreasă; dacă îi/le slujeşti pe alţii(tele) cu bucurie, îţi îndeplineşti Scopul Vieţii!


3. Scopul vieţii tale nu este… Scopul tău de viaţă ar trebui să fie ceva ce îţi place cu adevărat/adori să faci. Ar trebui să fie ceva ce te pasionează. Este ceva ce te face să nu observi timpul care trece atunci când eşti în mijlocul ei. Ar trebui să îţi ridice moralul şi ar trebui să îţi aducă bucurie. Scopul tău de viaţă nu este ceva care seamănă cu munca, nu este ceva de care te temi, nu este doar un mijloc de a câştiga bani (dar pentru a clarifica, poţi câştiga bani din scopul tău de viaţă, iar îngerii te încurajează să faci asta), nu ar trebui să te facă să te simţi epuizat(ă) şi nu este ceva de care să te plângi.






4. Alinierea la scopul vieţii tale. Deşi este atât de minunat să lucrezi într-un domeniu sau afacere care implică scopul tău de viaţă, te poţi alinia şi în alte moduri. Cel mai important este să îţi onorezi scopul şi să petreci timp făcându-l cât mai mult posibil. Ar putea fi o pasiune, ceva pe care îl faci voluntar, un serviciu secundar ori o afacere, un club la care te alături, un curs pe care îl urmezi sau ceva pe care îl faci pentru a te distra. Aliniază-ţi scopul oricum poţi, dar ştii că o afacere/carieră este posibilă (şi încurajată).


5. Poţi începe o afacere. Oricare dintre noi poate fi antreprenor(are) şi poate începe o afacere/carieră care implică să facem ceea ce ne place; mai ales dacă le cerem ajutor îngerilor noştri. Nu lăsa scuzele (care sunt forme de frică) să fie un motiv pentru care nu mai faci un salt de credinţă. Iubeşte-te suficient pentru a-ţi urma pasiunea şi a crea o oportunitate de a fi plătit(ă) pentru aceasta; eşti propria ta marcă! Acum, mai mult decât oricând, lumea a devenit prietenoasă cu afacerile; oricare dintre noi poate începe o afacere. Îngerii tăi vor ca tu să ştii că este absolut posibil. Cere-le inspiraţie, resurse şi oportunităţi şi crede în tine, aşa cum o fac îngerii tăi!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS