Astro-alert: 10 zile confuze? 15-25 martie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Astro-alert: 10 zile nebune? 15-25 martie 2023


Marte este în cuadratură cu Neptun din 15 martie încoace, iar efectele se vor resimți până în 25 martie, când Marte va părăsi zodia Gemeni. Este cea de-a treia și ultima întâlnire dintre supusul Neptun în Pești și combativul Marte în Gemeni.

Întâlnirile lor au distorsionat percepțiile tuturor de când s-au „ciocnit” în 12 octombrie anul trecut, apoi din nou în 19 noiembrie 2022. De atunci, s-ar putea să fi sărit într-un conflict înainte de a ști toată povestea. Sau poate te-ai grăbit într-o situație prea bună să fi fost adevărată. Deși ești mai înțelept(aptă) acum, fii precaut(ă)!


Poate fi greu să te concentrezi în acele zile. Poate că multe impulsuri dispar și avem puțină energie pentru a deveni activi(e). De asemenea, poate exista o înclinare de a fugi spre alte distrageri, unele chiar nesănătoase. Putem folosi mai bine acest aspect dacă ne folosim energia în mod creativ, social sau spiritual.

Această fază se încheie acum cu această cuadratură. Pentru energia lui Marte, atât regresia, cât și contactul cu Neptun pot fi inhibitoare și destul de dificile. Numai în zilele următoare Marte își va recăpăta puterea, ceea ce înseamnă pentru noi că treptat ne vom putea afirma din nou mai bine pe noi și proiectele noastre.


Cuadratură Marte-Neptun. Cum facem față?

Să stăm liniştiţi(te). Putem avea impresia că avem nevoie de multă energie și pace pentru a depăși starea psihică proastă la nivel general. Autocontrolul e greu de menținut. Nu cedați presiunilor! Nu cădeți în capcana vinovăției!

Nu trebuie să ne luptăm cu stările de rău. Dimpotrivă! Simțiți durerea fizică și emoțiile, lăsați-le să curgă și vedeți ce vor să vă spună! Dezamăgirea și tristețea sunt emoții care ne ajută în orice fază de tranziție. Imunitatea este afectată, așa că virozele pot să înflorească.

Dați-vă voie să fiți vulnerabili(e) și acceptați ce vine spre voi fără să vă străduiți să schimbați pe cineva în afară de voi! Ca remediu principal, este benefic să investim timp, resurse și efort într-un ideal, într-un scop măreț care dă sens vieții noastre și care ne asigură o perspectivă mai înaltă asupra viitorului.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS