Cele 3 semne zodiacale avantajate de Luna Plină din 7 martie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cele 3 semne zodiacale avantajate de Luna Plină din 7 martie 2023


Berbec

În ziua de 7 martie 2023, Luna Plină va lumina a VI-a casă a muncii, rutinelor și sănătății, determinându-te să te organizezi în acest domeniu. Dacă ai renunțat la ritualurile care te țin cu picioarele pe pământ, acum este momentul ideal pentru a te întoarce pe drumul cel bun. Încearcă doar să nu îți faci griji prea mult cu privire la perfecționarea obiceiurilor. Fă adaptările necesare în funcție de cum te simți pas cu pas. Este normal să ai nevoie de lucruri diferite în fiecare zi. Este mai important să-ți asculți corpul decât să încerci să faci exact același lucru zilnic.


Balanță

Odată ce Luna Plină în Fecioară acționează, vei fi chemat(ă) să te reorganizezi și să îți rafinezi practicile de sănătate mintală.






Este momentul oportun să te gândești la felul în care ai grijă de tine în spatele ușilor închise prin obiceiurile pe care le ai. Acum poate fi un moment în care un model nu atât de productiv poate fi dezvăluit, determinându-te să faceți adaptări dacă este necesar. Nu te judeca prea aspru. Nu-ți va fi de folos și îți poate face mai mult rău decât bine.






Vărsător

În data de 7 martie 2023, Luna Plină va lumina cea de-a VIII-a casă a resurselor și limitelor comune, solicitându-te să analizezi felul în care împarți responsabilitățile cu cineva. Astăzi este un moment extraordinar pentru a-ți reorganiza finanțele, a declara impozitele sau a renegocia un contract. Vei avea logica și simțul practic de partea ta astăzi. Așa că, dacă trebuie să te implici în conversații greoaie, este un moment bun să faci acest lucru. Asigură-te că iei notițe. Informații importante vor fi dezvăluite astăzi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS