Semnele zodiacale care vor avea noroc în luna februarie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Semnele zodiacale care vor avea noroc în luna februarie 2023


Sezonul Vărsătorului este în plină desfășurare. Fiind unul dintre cele mai neînțelese semne ale zodiacului, poate fi greu să rezumi Vărsătorul fără să te contrazici. Dar exact asta face acest semn atât de unic. Iar faptul că Ziua Îndrăgostiților, o sărbătoare despre exprimarea iubirii are loc în mijlocul acestui sezon este un paradox în sine.

În timp ce Vărsătorul este un semn foarte sociabil, concentrat asupra comunității, acest sezon dă prioritate, de asemenea, izolării, libertății și eliberării de structuri sau sisteme rigide în același timp. Tocmai de aceea mulți Vărsători se simt neînțeleși de semenii lor. Nu este o sarcină ușoară să dorești să te simți inclus, în timp ce vrei să dai prioritate independenței.






Gemeni:

Ca semn curios și comunicativ al zodiacului, cauți mereu să înțelegi și să îmbrățișezi idei și perspective noi. Odată ce Soarele trece prin a IX-a casă luna aceasta, vei fi dornic(ă) să iei în considerare noi opinii și concepte. Ai fost întotdeauna cunoscut(ă) pentru perspectivele tale nepopulare și acum este momentul ideal pentru a le prezenta. Se prea poate să te trezești că în această lună interacționezi cu persoane cu gânduri similare cu ale tale, care înțeleg părțile din tine pe care alții(tele) nu le cunosc.


Leu:

Odată ce sezonul Vărsătorului continuă, relațiile tale romantice vor fi o prioritate majoră în această lună. Întrucât Vărsătorul este semnul tău polar opus, probabil că ai o relație de dragoste-ură în această perioadă a anului. Dar ești obligat(ă) să aduci câteva teme revigorante în prim-planul conexiunilor tale. În calitate de persoană care apreciază recunoașterea și validarea, se poate să descoperi că preferi partenerii(ele) care nu sunt deranjați(te) de faptul că preiei spații. Iar acest sezon pune lumina reflectoarelor pe oamenii care te fac să simți că poți fi autentic(ă). Înconjoară-te de oameni care nu sunt intimidați de strălucirea ta.






Balanță:

Luna aceasta, Soarele va continua să treacă prin cea de-a V-a casă a pasiunilor și activităților creative. Primești invitația de a încerca diferite lucruri când vine vorba de modul în care te distrezi. Este important să-ți stabileşti ca prioritate plăcerea în fiecare zi, iar acest sezon te încurajează să ieși din zona ta de confort. Ceea ce faci pentru distracție poate să nu fie ceva ce oamenii înțeleg. Dar asta nu ar trebui să te împiedice să faci ceea ce îți place. Chiar și atunci când vine vorba de întâlniri, se poate să ai o abordare neconvențională și asta este în regulă. Îmbrățișează-ți felul unic de a aborda lucrurile. Încadrarea este supraevaluată.


Vărsător:

Odată ce sezonul tău continuă, Soarele își va face drum prin I-a ta casă de identitate personală, aducând atenția și conștientizarea modului în care îți onorezi autenticitatea. Deși nu ești de obicei un fan al atenției în exces, aceasta tinde să fie perioada din an care îți aduce recunoașterea. Lucrul bun este că asta înseamnă că poți promova lucrurile în care crezi. Este momentul ideal pentru a prezenta ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Acum este momentul să-ți spui părerea și să apreciezi ceea ce te face diferit(ă) de alții(tele), indiferent cât de ciudat(ă) ai crede că ești. De fapt, tocmai de aceea te iubesc oamenii.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS