Zodiac chinezesc săptămânal, 13-19 februarie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 13-19 februarie 2023


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Săptămâna 13-19 februarie va aduce nativilor(elor) Șobolan ai(le) zodiacului chinezesc noi oportunități în plan profesional: șansa de a ieși în evidență la locul de muncă, de a-ți consolida relațiile cu șefii(ele) sau implicarea într-un domeniu nou de activitate.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

O întâlnire neașteptată va fi de bun augur în cazul nativilor(elor) din zodia Bivol. Aceasta va aduce o schimbare în bine, un progres pe care-l așteptați.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Eforturile depuse de Tigrii în ultima perioadă nu vor trece neobservate în săptămâna aceasta. Acestea vor atrage oportunități financiare importante care vor aduce aduce stabilitate în plan material.


Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Iepurii se vor face foarte plăcuți atât în viața personală, cât și la locul de muncă și vor atrage o atenție pozitivă asupra lor în săptămâna 13-19 februarie 2023. Ar fi indicat să profitați de această energie, pentru a rezolva eventualele neînțelegeri sau conflicte mai vechi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Dragonii vor avea de înfruntat o situație dificilă. Starea de tensiune și frustrarea vor atinge cote ridicate pentru acești(ste) nativi(e). Spuneți clar și răspicat ceea ce vă supără și nu mai acceptați condițiile injuste impuse de cei(le) din jurul vostru.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Noua săptămână va fi benefică acelor nativi(e) care nu se mai regăsesc la locul de muncă sau în relațiile sentimentale. Ei(le) vor primi imboldul necesar pentru a face schimbări drastice care se vor dovedi de bun augur.


Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Chiar dacă acum stați bine la capitolul bani și câștiguri materiale, viitorul poate fi imprevizibil și nu se știe când și pentru ce veți avea nevoie de niște bani puși deoparte.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Luptați pentru ceea ce vi se cuvine, chiar dacă asta poate genera adevărate furtuni. Meritați mai mult, iar dacă voi nu cereți asta, nimeni nu o să vă ofere. Reprezentanții(tele) acestei zodii simt că sunt nedreptățiți(te) și își vor face săptămâna aceasta curaj pentru a-și cere drepturile.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Maimuțele se vor dovedi a fi săptămâna aceasta un sprijin de nădejde pentru o persoană dragă care trece printr-o situație grea. Chiar dacă nu vi se va solicita ajutorul în mod expres, intuiția vă va ajuta să vă dați seama că cineva apropiat vouă are nevoie de voi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Cocoșii vor avea inspirația și energia necesare pentru a face progrese considerabile în ceea ce privește viața profesională. Nativii(ele) singuri(e) au șanse mari să transforme un flirt într-o posibilă relație de dragoste.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Deciziile pe care nativii(ele) zodiei Câine vor avea puterea să le ia săptămâna aceasta vor aduce un sentiment de eliberare, iar dezamăgirile și suferința vor deveni de acum o amintire urâtă. Perioada următoare va aduce modalități de rezolvare chiar și pentru problemele care păreau să nu aibă nicio soluție.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Mistreții își pot găsi adevărata vocație, iar asta le va oferi șansa dezvoltării profesionale și îmbunătățirea considerabilă a câștigurilor financiare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS