15 februarie 2023: Venus în conjuncție cu Neptun în Pești

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
15 februarie 2023: Venus în conjuncție cu Neptun în Pești


Venus în conjuncţie cu Neptun: relaţii idealiste şi creative

Când Venus şi Neptun formează o conjuncţie, frumuseţea şi romantismul se intersectează cu visarea şi seninătatea. Această relaţie planetară se bazează pe sentimente profunde de iubire, compasiune şi valori împărtăşite.

Creează o idee idealistă a iubirii care se caracterizează prin fantezii puternice, sentimente afectuoase şi idealizarea persoanei iubite. Această conjuncţie poate apărea printr-un tranzit, o compatibilitate în relaţie şi în harta natală.


Venus în conjuncţie cu Neptun în tranzit

Când Venus formează un tranzit, nu este pentru foarte mult timp. Acest lucru se datorează faptului că Venus este o planetă cu mişcare rapidă care se deplasează rapid prin zodiac.

Deoarece ambele planete trăiesc în tărâmul emoţional, oamenii se vor simţi mai sensibili atunci când sunt împreună. Acest lucru se datorează faptului că va exista o conştientizare sporită a sentimentelor şi a intimităţii cu persoana iubită în acest timp.






Acest tranzit poate creşte, de asemenea, stima de sine, viaţa socială şi sentimentul general de bunăstare. Deci, dacă simţi că spiritul tău trebuie să fie ridicat sau că eşti în căutarea unui romantism, acest tranzit ar putea oferi impulsul de care ai nevoie.

Conexiunile romantice sunt favorizate în această perioadă, creativitatea şi orice tip de muncă de vindecare. Cu toate acestea, ai grijă să nu te pierzi în propria ta lume fantastică şi să ignori nevoile celor din jurul tău.

Acest tranzit poate estompa graniţele şi distorsiona adevărul, aşa că asigură-te că păstrezi comunicarea deschisă şi sinceră. De asemenea, reţine că ceilalţi(lelalte) vor fi mai sensibili(e) la greşelile de comunicare decât de obicei, aşa că fii foarte atent(ă) cu cuvintele tale.






Venus în conjuncţie cu Neptun în compatibilitate

Când Venus şi Neptun formează o relaţie de compatibilitate, va exista o atracţie puternică şi intensă între doi oameni, iar pentru unii(ele), dragoste la prima vedere.

Această relaţie este profund romantică şi senzuală, cu un puternic sentiment de compasiune între două persoane. Poate exista şi o legătură artistică, deoarece Venus guvernează arta şi frumuseţea, în timp ce Neptun guvernează creativitatea.

Dezavantajul acestei combinaţii de sinastrie este că oamenii se pot simţi rapid dezamăgiţi sau decepționați de persoana pe care ei o iubesc – mai ales dacă caută perfecţiunea în ei înşişi sau în partenerul(a) lor.






Cu toate acestea, dacă ambele persoane pot înţelege şi acceptă defectele celuilalt(eilalte), această relaţie poate fi incredibil de satisfăcătoare şi de susţinătoare. Probabil se va baza pe sentimente profunde de iubire şi înţelegere reciprocă.

Aceste două persoane se vor bucura să petreacă timp împreună şi probabil că vor împărtăşi multe dintre aceleaşi interese. De asemenea, le poate fi uşor să comunice între ei, deoarece ambele planete sunt asociate cu comunicarea.

Când au un conflict, va fi probabil unul foarte emoţional. Dacă vreo speranţă se prăbuşeşte, ar putea exista un sentiment profund de dezamăgire şi disperare. Cu toate acestea, cu răbdare şi înţelegere, această relaţie poate fi de lungă durată şi profund împlinitoare.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS