Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 6-12 februarie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 6-12 februarie 2023


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 6-12 februarie 2023!


Berbec:

Cartea etalată – Puterea. Cartea anunţă că vei avea parte de curaj, încredere și pasiune. Puterea indică faptul că deții o multitudine de aptitudini: curaj, eroism, compasiune, încredere și calm.


Taur:

Cartea etalată – Regele de Bâte. Cartea anunţă că felul tău de a fi îi va face pe oameni să se apropie de tine. Cu ajutorul puterii tale de convingere vei fi capabil(ă) să îi faci pe oameni să își depășească limitele.


Gemeni:

Cartea etalată – Trei de Bâte. Această carte reprezintă acceptarea schimbărilor și adoptarea unei viziuni spre viitor. Este o carte a viziunii, a anticipației, a căutării unor posibilități mai vaste.


Rac:

Cartea etalată – Nouă de Monede. Cartea reprezintă bucuria vieţii și rezultatele muncii depuse de tine. Ai trudit din greu, așa că acum te poți relaxa și bucura de tot ce e mai bun în viaţă.






Leu:

Cartea etalată – Asul de Bâte. Cartea anunță ambiție, determinare, succes și promovarea unor idei noi. Vei fi individual(ă) și vei crede că ideile tale sunt cele mai bune.


Fecioară:

Cartea etalată – Regele de Cupe. Regele de Cupe semnifică un bărbat matur, comunicativ, cu o inimă mare, interesat de ştiinţă şi de lectură, dar şi de-a provoca unele stări emoţionale la cei din jurul lui. Poate fi vorba de un tată, prieten sau şef pentru o femeie. Pentru un bărbat, cartea îl semnifică pe el însuşi sau pe cineva apropiat lui - un tată, frate sau bun prieten.






Balanţă:

Cartea etalată – Șase de Bâte. Cartea reprezintă succesul, iar apariția ei semnalează că vă vor fi recunoscute meritele. Ai reușit să depăşeşti cu succes provocările impuse de cartea Cinci de Bâte și nu eşti doar victorios(asă), ci eşti și respectat(ă) pentru eforturile tale.


Scorpion:

Cartea etalată – Împăratul. Cartea simbolizează masculinitatea. Ea anunță putere și autoritate, o atitudine inflexibilă, uneori fermă.


Săgetător:

Cartea etalată – Opt de Bâte. Ai acum libertatea și spațiul pentru a îţi continua planurile și activitățile. Această carte este una plină de energie și dinamism care te stimulează pentru a îţi realiza repede obiectivele.






Capricorn:

Cartea etalată – Regele de Monede. Cartea indică că vei avea grijă de alte persoane oferind recomandări și înțelepciune, dar și susținere financiară.


Vărsător:

Cartea etalată – Doi de Cupe. Cartea reprezintă parteneriatul, manifestat în diverse forme. Acest parteneriat special este unul solid care îţi poate influența prezentul și viitorul, aducând o mare fericire și încredere.


Peşti:

Cartea etalată – Pajul de Monede. Te apropii de un moment de răscruce important, iar noua stare de conștiință îţi va îngădui să îţi aliniezi obiectivele cu valorile tale de bază.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS