Numere norocoase în funcție de data nașterii

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Numere norocoase în funcție de data nașterii


Se spune că cei(le) născuți(te) în prima lună din an ar fi oameni mai grijulii, empatici și dornici să-și ajute semenii lor. De asemenea, ziua de miercuri se spune că este cea mai norocoasă din ianuarie.

Luna februarie este pentru persoanele visătoare, ale cărora planuri se vor împlinite, dar care și muncesc pentru a-și îndeplini scopurile.

Martie este luna celor cu talent, care vor să transmită un mesaj important și care își doresc să rămână pentru totdeauna în inimile celor dragi lor. Astfel, fiecare perioadă a anului are un răspuns propriu.






Luna aprilie este pentru persoanele puternice, echilibrate și care au de obicei mai mult noroc decât ceilalți(lelalte).

Luna mai este pentru conducători(are), cei(le) care își doresc să mențină un echilibru în viața lor, dar și a celor din jurul lor.

Prima lună din vară este pentru oamenii care devin pasionați de riscuri până în momentul în care pot pierde totul.

Iulie este luna potrivită oamenilor familiști, cei care vor să-și construiască un cămin sigur și plin de iubire.

Luna august este pentru cei(le) care vor să lupte pentru câștigurile lor.






Luna septembrie este pentru persoanele sceptice.

Iar octombrie este destinată persoanelor mai sceptice. Nu sunt neapărat cei(le) care vor să lupte pentru noroc, dar au întotdeauna armele la dispoziție pentru a și-l găsi oriunde.

Luna noiembrie este pentru cei(le) care ezită să-și asume riscuri.

Iar cei(le) născuți(te) în luna decembrie sunt foarte temători(are).


Cum îți calculezi numerele norocoase în funcție de data nașterii

Multă lume are un număr norocos sau preferat, iar de cele mai multe ori nu știm motivul pentru care acest lucru se întâmplă. Poate fi o mișcare a subconștientului, iar alteori putem vorbi despre oportunități pozitive pe care acestea le aduc în viață.






Numerologia a adus chiar o denumire aparte pentru această cifră, fiind chiar „numărul căii vieții”. Se spune că este acea energie care ne însoțește întotdeauna, chiar din clipa în care ne naștem. Pentru a-l identifica avem nevoie de ziua și anul nașterii noastre.

Pentru a identifica numărul căii vieții trebuie adunate cifrele care compun data nașterii. Se continuă adunarea până când rezultatul este format doar dintr-o singură cifră de la 1 la 9. Dacă data nașterii este 15.01.1980 atunci calculăm 1 + 5 + 0 + 1 + 1 + 9 + 8 + 0 = 25, iar 2 + 5 = 7, astfel că numărul căii vieții este 7 pentru acest exemplu.

Dacă numărul personal este 1 atunci vorbim despre lideri(e) înnăscuți(te). Acești oameni își doresc să aducă inițiative pozitive în viața celor din jurul lor și vor cu orice preț să-și dezvăluie originalitatea și încrederea.






Dacă numărul personal este 2, atunci vorbim despre cei(le) care își doresc colaborări de lungă durată.

Pentru cei(le) cu numărul 3, vorbim despre persoane care găsesc întotdeauna oportunități de distracție.

Numărul 4 atrage după sine realismul.

Iar numărul 5 comunicarea.

Dacă vorbim despre numărul 6, atunci avem creativitate și armonie.

Numărul 7 atrage după sine individualismul.

Numărul 8 vine cu ambiție.

Numărul 9 aduce compasiune.

Oricare ar fi numărul norocos în funcție de data nașterii, trebuie menționat faptul că munca și perseverența sunt două lucruri fără de care nicio resursă nu ar fi posibilă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS