Evită această zi din 2023 pentru căsătorie!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Evită această zi din 2023 pentru căsătorie!


Data nunţii care trebuie evitată în 2023, este peste câteva luni, aşa că tu sau cei(le) dragi ţie aveţi puţin timp să vă gândiţi bine.
Cel mai mare dezavantaj al acestei zile va fi Venus retrograd. În astrologie, Venus este planeta responsabilă pentru toate lucrurile romantice şi relaţiile, aşa că este întotdeauna o idee bună să-i evaluezi starea înainte de a lua o decizie importantă legată de parteneriate.

Cu Venus retrograd având loc în perioada 22 iulie până în 3 septembrie, în semnul de foc fix al Leului, tot acest interval de timp nu va fi grozav pentru a te căsători, deoarece va evidenţia o perioadă de revizuire atunci când vine vorba de relaţii.






În plus, Venus retrograd face cuadratura cu Uranus în Taur, aducând perturbări şi răsturnări în prim plan în relaţii. Prin urmare, aceasta va fi cea mai puţin norocoasă zi pentru a vă căsători în 2023, deoarece vor avea loc schimbări bruşte şi neaşteptate în parteneriate.

Ziua cea mai nefavorabilă este 9 august 2023. Într-un semn fix, Venus este mult mai rezistentă la adaptarea pentru schimbările în relaţii, dar retrograda este o perioadă în care toată lumea va fi îndemnată să reconsidere încotro se îndreaptă lucrurile. Venus retrogradă duce de obicei la perioade de incertitudine sau îndoială, motiv pentru care perioada 22 iulie – 3 septembrie nu este cel mai propice interval pentru căsătorie.






Odată ce Venus se confruntă cu Uranus – planeta răzvrătirii, sfidării şi dezordinii – în 9 august, fundaţia pe care s-au construit relaţiile poate deveni instabilă. Pentru unii(ele), acesta poate fi un semnal de trezire foarte necesar; pentru alţii(tele), ar putea deveni destul de inconfortabil, iar conexiunile romantice pot fi puse la încercare.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS