De ce să iubeşti o persoană născută în zodia Săgetător

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
De ce să iubeşti o persoană născută în zodia Săgetător


Nativii(ele) acestei zodii sunt dinamici(e)

Cum ai putea să nu iubeşti un om dinamic, spontan, care transformă fiecare întâlnire într-o aventură? Oricât de trist(ă) sau de plictisit(ă) ai fi, un Săgetător reuşeşte să te facă să te simţi bine şi să te facă să fii mult mai optimist(ă). Desigur - şi ei au momentele lor grele, însă le depăşesc cu lejeritate.


Săgetătorii sunt sinceri

Deşi pot părea duri(e) uneori, nativii(ele) acestei zodii vor fi întotdeauna sinceri(e) cu voi. Nu le place să se piardă în amănunte nefolositoare, ci merg direct la subiectul arzător. Dacă nu te supără acest lucru, atunci cu siguranţă vei aprecia o persoană născută sub semnul acestei zodii.


Cei(le) născuţi(te) în acest semn zodiacal le place să exploreze tot ce este în jurul lor

Dornici de cunoaştere, Săgetătorii vor să exploreze şi să înveţe cât mai multe lucruri. Problemele nu sunt pentru ei o piedică mare, ci o cale care îi menţine activi şi, totodată, o ocazie constantă de a-şi îmbunătăţi îndemânările. Astfel de caracteristici vor fi tot timpul admirate de persoanele din jurul lor şi oricine îşi va dori să aibă un Săgetător prin vecinătate.


Optimismul îi caracterizează din plin pe Săgetători

Săgetătorii sunt optimişti din fire şi nu le place ca cineva să le distrugă ideile şi pofta de viaţă. Dimpotrivă, ei vor să îi molipsească şi pe cei(le) din jurul lor cu elenul lor şi dorinţa de a pune la cale anumite proiecte.


Săgetătorii se numără printre cele mai protectoare persoane

Nativii(ele) acestei zodii nu sunt protectori(are) numai cu partenerul(a) lor de viaţă, ci şi cu alte persoane la care ei(le) ţin foarte mult. Ei(le) îşi doresc ca membrii(ele) familiei lor, în primul rând, să se simtă în siguranţă alături de ei(le), însă dau dovadă de acelaşi caracter şi în grupul de prieteni(e).


Săgetătorii sunt loiali

Dacă merită iubiţi cu adevărat nativii(le) acestei zodii pentru o caracteristică anume, atunci acea calitate este loialitatea pe care o revarsă din plin asupra oamenilor la care ei ţin din suflet. În acelaşi timp, îşi doresc să fie trataţi(te) la fel, ceea ce creează un echilibru relaţional.


Cei(le) născuţi(te) în acest semn zodiacal se descurcă în orice situaţie

Independenţi(te) şi curioşi(ase), nativii(le) acestei zodii găsesc soluţii chiar şi acolo unde totul pare fără rezolvare. Chiar dacă nu primesc ajutorul de care au nevoie, nu se descurajează, ci merg mai departe. Oricine şi-ar dori în preajmă persoane descurcăreţe, ingenioase şi muncitoare.


Săgetătorii sunt amuzanţi

Nativii(le) acestei zodii stau bine la capitolul simţul umorului. Ei(le) devin cu lejeritate vedetele unui grup, fiind dinamici(e), seducători(are) şi joviali(e). Au o imaginaţie ce pare a fi interminabilă, sunt siguri(e) pe ei(le) şi plini(e) de viaţă. Cu o astfel de persoană pe lângă tine vei uita de probleme rapid.


Săgetătorii nu fug de muncă

Arcaşul zodiacului imprimă nativilor(elor) o dorinţă mare de muncă şi de reuşită. Reprezentanţii(tele) nu se dau bătuţi(te) şi luptă pentru visurile lor. Chiar dacă pare că au renunţat la anumite proiecte, lucrurile nu stau tocmai aşa, pentru că pot reveni oricând la ele. Te poţi baza pe un Săgetător atât la serviciu, cât şi la activităţile din gospodărie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS