Ce înseamnă când visezi câini?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce înseamnă când visezi câini?


Atunci când visezi câini, ei ilustrează instinctul primar în ceea ce priveşte prietenia, loialitatea şi protecţia. Câinele te poate reprezenta chiar pe tine, cel(a) care visează, dar poate reprezenta şi oamenii din viaţa ta. Dacă îţi apare în vis un câine, poate fi semn că te simţi singur(ă) şi ai nevoie de mai mulţi(te) prieteni(e).

Dacă în vis câinele este agresiv, acest lucru poate însemna că cineva nu îţi este loial sau tu însuţi(ăţi) nu eşti loial(ă) sinelui interior. Ori poate este un mesaj că cineva din viaţa ta nu este demn de încrederea ta.

Dacă patrupedul latră furios, poate fi semn că eşti prea pretenţios(asă) şi ceri prea multe de la persoanele din jurul tău.






Dacă în vis câinele este vesel, este un simbol al acceptării sociale, al integrării într-un grup. Sau poate însemna că îţi cauţi rădăcinile, simţi nevoia să te reconectezi cu membrii(ele) familiei tale.

Dacă visezi că mângâi un câine poate însemna faptul că ai încredere deplină într-o anumită persoană.

Ce înseamnă când visezi căţeluşi(e)? Căţeluşii(ele) reprezintă abilitatea ta de a avea grijă de ceilalţi(lelalte).

Ce înseamnă când visezi câini, în funcţie de rasă? Şi rasa câinelui pe care îl visezi poate avea o însemnătate aparte.






Dacă visezi Teckel înseamnă că eşti o persoană raţională, cu picioarele bine înfipte în pământ. Eşti o persoană loială şi devotată atât unor cauze, cât şi celor din jurul tău.

Atunci când visezi un ciobănesc german, înseamnă că sistemele tale de protecţie sunt în alertă. Dacă visezi că antrenezi câinele, înseamnă că eşti deschis(ă) la idei noi, însă poţi fi foarte uşor influenţat(ă) de către ceilalţi(lelalte).

Atunci când visezi un Golden Retriever, înseamnă că eşti considerat(ă) o persoană prietenoasă şi loială. Pentru tine este foarte importantă prietenia.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS