5 februarie 2023: Luna Plină în Leu ne poate inspira încredere în noi

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
5 februarie 2023: Lună Plină în Leu


Luna Plină a Leului ajunge în data de 5 februarie 2023. Ea poartă o vibrație centrată pe inimă care ne poate inspira încredere și ne poate ajuta să mergem înainte.

Deși există o latură mai profundă și mai semnificativă a energiei Leului, sub această Lună Plină, este important să nu trecem doar la nivel de suprafață peste calitățile acestui semn de foc.

După ce a trecut intensitatea lunilor, cu toții(ate) am putea beneficia cu adevărat de a lua o parte din această energie strălucitoare în viața noastră și de a o deține.

Sub Luna Plină din 5 februarie 2023, acordă-ți permisiunea de a-ți scutura coama și de a te pune în centrul atenției. Fă ceva care îți place, fă ceva care te face să te simți special(ă) și distrează-te!


Este atât de ușor să fim prinși(se) de seriozitatea vieții și de toate responsabilitățile care ne apasă, dar Luna Plină a Leului vrea să ne întoarcem în noi înșine(sene); vrea să strălucim lumina interioară pentru ca întreaga lume să o vadă.

Nu există zile negre sub această Lună Plină. Fă un pas înainte. Recapătă-ți viața. Arată cine ești. Fii mândru(ă) de locul în care te afli. Simte-te cum crești în timp ce te ridici mai sus.

Uranus, planeta trezirii și schimbării, este activ sub această Lună Plină, ceea ce poate crea un sentiment de incertitudine sau volatilitate.

Uranus scutură lucrurile pentru a ne trezi la un adevăr mai profund și o înțelepciune mai înaltă. Scutură lucrurile, astfel încât să le poți vedea dintr-un nou punct de vedere și dintr-o nouă perspectivă. După cum se spune, atunci când ne schimbăm felul în care privim lucrurile, lucrurile la care privim se schimbă.


Cu o schimbare de perspectivă, te poți trezi că dorești să schimbi lucrurile în viața ta sau să abordezi lucrurile într-un mod nou. Este posibil să iei o decizie bruscă sau să decizi în cele din urmă să iei măsuri în legătură cu ceva la care ai reflectat.

Odată cu volatilitatea care se agită de la Uranus, s-ar putea ca Universul să trimită un semn clar despre ceea ce nu mai este stabil în viața ta.

Odată ce simți chemarea, nu îți fie teamă să acționezi sub această Lună Plină, deoarece încrederea îndrăzneață a Leului și faptul că nu avem planete majore retrograde vor fi un impuls, ajutându-te să te simți sprijinit(ă) odată ce avansezi către toate lucrurile pe care dorești să le faci.

Din nou, acesta nu este momentul să te abţii. Aprinde acel foc interior și împinge înainte. Permite volatilității lui Uranus să îți arate ce nu mai este stabil, apoi iei măsuri pentru a-l elibera sau schimba.


Deși există această energie îndrăzneață, care se mișcă înainte, care înconjoară această Lună Plină, ar putea fi de asemenea util să ții cont de unul dintre principiile mai profunde ale energiei Leului – acesta este simplitatea.

În timp ce Leul poate fi grandios și strălucitor la suprafață, una dintre notele sale mai profunde este aceea de a menține lucrurile simple.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS