Tot ce trebuie să știi despre zodia Scorpion

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Tot ce trebuie să știi despre zodia Scorpion


Nativii(ele) acestei zodii sunt considerați(te) curioșii(asele) zodiacului. Sunt dificil de citit, intimidanți(te) și se deschid facil în fața oricărei persoane dornice să afle mai multe despre ei(ele). Scorpionii sunt exagerat de amiabili, dacă știi cum să le vorbești.

Scorpionul este cea mai neînţeleasă zodie. Dacă la suprafață par de neatins, în realitate sunt extrem de fragili. Cei(le) născuţi(te) în această zodie pot să-ți fie cei(le) mai buni(e) prieteni(e), dacă știi cum să le vorbești și cum să te deschizi în fața lor.


Tot ce trebuie să știi despre zodia Scorpion

Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt sensibili(e) și prietenoși(ase). Sunt mereu gata să-ți divulge cel mai ascuns secret al lor și le este dificil să pară de piatră atunci când tot ce vor este o îmbrățișare.






Semnele de apă sunt Rac, Scorpion și Pești. Nativii(ele) acestei zodii sunt concentrați(te) asupra creării legăturilor afective cu persoanele din jurul lor. Își urmează intuiția în orice relație și sunt reali(e) în orice domeniu. Cei(le) care s-au născut sub acest element tind să fie serioși(ase), plini(e) de emoție și determinați(te).


Calitate: stabil

Zodiile fixe nu sunt facil de schimbat, dar în același timp se pot mula foarte rapid dacă știi cum să le vorbești. Că vorbim de Scorpioni, Vărsători, Tauri sau Lei, zodiile fixe apreciază fidelitatea și stabilitatea. Vei putea conta întotdeauna pe acești(ste) nativi(e) și niciodată nu te vei sătura să-i(le) ai în preajmă.


Planeta conducătoare: Marte

Marte este planeta acțiunii, a puterii, a mișcării. Ne arată așa cum suntem, pasionali(e) și plini(e) de dorințe nepotolite. Scorpionii conduși de planeta Marte sunt determinați, energici și sinceri, atunci când vor să-și atingă scopurile. Marte îi stimulează de asemenea să fie precauți atunci când vor să vorbească deschis cu oamenii din jurul lor.






Simbol: scorpionul

Scorpionii sunt creaturi complexe și concentrate în primul rând asupra supraviețuirii. Aceasta este o caracteristică a nativilor Scorpion. Chiar dacă pot trăi fericiți singuri, se îngrijorează pentru cei(le) din jurul lor și mereu sunt acolo la nevoie. Nativii(ele) din această zodie au stofă de prieteni(e) adevărați(te), care îți rămân alături chiar și în cele mai dificile clipe.


Trăsături specifice pentru zodia Scorpion

Pentru zodia Scorpion este foarte importantă prietenia. Nu uită niciodată cine le-a făcut rău și pot ține supărarea continuu. Își pot vărsa frustrările scriind în jurnal, făcând mișcare sau alegând terapia alături de experți(te).


Cele mai bune trăsături

Scorpionii sunt fideli, reali și plini de încredere. Pot fi cei(le) mai buni(e) prieteni(e) dacă știi cum să vorbești cu ei. Devin simpatizanți tăi îndată ce le treci pragul sincerității. Au mereu un as în mânecă și pot crea spațiu pentru orice nou venit în grupul de prieteni(e).






Cele mai rele trăsături

Părțile negative ale acestor nativi(e) se pot traduce prin agresivitate, negare și greutate în acceptarea schimbărilor. Iubesc să aibă prietenii(ele) în jurul lor și urăsc atunci când trebuie să renunțe la om persoană dragă lor. Nu suportă să vadă că lucrurile scapă de sub control și intră în panică atunci când cineva nu urmează direcția pe care au trasat-o cu mâna lor.

Scorpionii sunt amabili, fideli și pot face o relație să meargă ca unsă. De asemenea, se pricep foarte bine să te uimească, dar au nevoie de un/o partener(ă) pe măsura lor. Un semnal din partea aștrilor: știu mai bine să termine o prietenie, decât să o înceapă.


Ca prieteni(e)

Nativii(ele) acestei zodii sunt amabili(e) cu oricine le trece pragul casei. Ei(le) consideră orice fel de relație la fel de semnificativă, dar în același timp vor să fie luați(te) în serios. Cu toate acestea, mereu sunt gata să pregătească surprize persoanelor dragi lor. În dezacorduri sunt greu de înțeles, dar le poți intra la suflet dacă știi cum să le vorbești.






Ca părinți

Chiar dacă Scorpionii pot părea preocupați de control, sunt cei mai extraordinari părinți. Cei(le) născuţi(te) în această zodie nu vor să-și crească copiii(lele) după reguli rigide și vor să fie deschiși(se) în orice fel de situație. Se implică foarte mult în relații familiale și chiar dacă par indiferenți(te), este pentru că au ajuns să-și cunoască odraslele la un nivel superior.


Ca parteneri(e) de cuplu

Relațiile reprezintă zona de confort pentru Scorpioni. Chiar dacă par de neatins, alături de partener(ă) sunt cuminți. Nu acordă atenție oricui, așa că dacă un Scorpion a pus ochii pe tine, ar trebui să te simți norocos(ă), nu-și va mai lua privirea de la tine. Relațiile sunt de obicei caracterizate de atenția la amănunte.


Trăsături secrete

Nativii(ele) acestei zodii sunt considerați(te) necruțători(are), dar să reţineţi că au un bun gust nemaipomenit. Se află printre cele mai rafinate zodii. Scorpionii vor ca totul să fie desăvârșit, indiferent că este vorba despre o relație sănătoasă, o masă în oraș ori alegerea unei ținute de zi cu zi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS