Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 30 ianuarie - 5 februarie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 30 ianuarie - 5 februarie 2023


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 30 ianuarie - 5 februarie 2023!


Berbec:

Cartea etalată – Împărăteasa. Cartea arată că toată munca ta va da roade într-un sfârşit și că orice îndoială financiară pe care o simți în prezent va fi în curând uitată, deoarece abundența te așteaptă în viitorul apropiat.


Taur:

Cartea etalată – Regina de Monede. Cartea indică că îţi vei manifesta calitățile părintești și energia practică. Regina de Monede este Mama Pământ, își expune dragostea față de persoanele din jurul ei făcând curăţenie şi menţinând o atmosferă agreabilă acasă, aducând în același timp un venit acceptabil pentru membrii(ele) familiei sale.


Gemeni:

Cartea etalată – Asul de Cupe. Cartea este simbolul împlinirii emoționale și spirituale. Ai ocazia împlinirii, dar depinde de tine dacă vei profita de această şansă, în funcție de câtă nevoie ai în acest moment de împlinire emoțională și de împlinire spirituală.


Rac:

Cartea etalată – Judecata. Cartea vă îndeamnă la reflecție și autoevaluare. Prin meditație și reflecție ai putea ajunge la o înțelegere profundă a aspectelor vieții tale și a schimbărilor de care ai nevoie.






Leu:

Cartea etalată – Opt de Spade. Cartea arată nesiguranță și vei avea tendinţa să te limitezi singur(ă), astfel că și o sarcină uşoară îţi poate părea extrem de grea.


Fecioară:

Cartea etalată – Șase de Bâte. Cartea reprezintă succesul, iar apariția ei semnalează că vă vor fi recunoscute meritele. Ai reușit să depăşeşti cu succes provocările impuse de cartea Cinci de Bâte și nu eşti doar victorios(asă), ci eşti și respectat(ă) pentru eforturile tale.






Balanţă:

Cartea etalată – Regele de Monede. Cartea indică că vei avea grijă de alte persoane oferind recomandări și înțelepciune, dar și susținere financiară.


Scorpion:

Cartea etalată – Marele Preot. Cartea arată nevoia de a urma situațiile structurate și regulile societății. S-ar putea și să te confrunți cu o forță sau un om lipsit de spirit inovator.


Săgetător:

Cartea etalată – Asul de Monede. Cartea indică că va urma o perioadă prielnică din toate punctele de vedere, eşti aproape de a intra într-o nouă perioadă a vieții tale, marcată de creativitate, bucurie și bogăţie.






Capricorn:

Cartea etalată – Doi de Cupe. Cartea reprezintă parteneriatul, manifestat în diverse forme. Acest parteneriat special este unul solid care îţi poate influența prezentul și viitorul, aducând o mare fericire și încredere.


Vărsător:

Cartea etalată – Trei de Monede. E o perioadă favorabilă la serviciu, în special pentru persoanele care muncesc în echipă. De multe ori denotă eforturi creative și modul în care aceste eforturi îi/le ajută pe ceilalți(lelalte).


Peşti:

Cartea etalată – Îndrăgostiții. Cartea reprezintă unitate, pasiune și şanse. Relațiile tale sunt solide şi este momentul oportun să faci o alegere semnificativă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS