Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 2-8 ianuarie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 2-8 ianuarie 2023


Află ce arată cărţile de Tarot pentru săptămâna 2-8 ianuarie 2023!


Berbec:

Cartea etalată – Doi de Bâte. Cartea arată progres, descoperire și ieșirea în lume pentru a îţi atinge țelurile, despre stabilirea unor obiective pentru viitor.


Taur:

Cartea etalată – Asul de Monede. Cartea indică că va urma o perioadă prielnică din toate punctele de vedere, eşti aproape de a intra într-o nouă perioadă a vieții tale, marcată de creativitate, bucurie și bogăţie.


Gemeni:

Cartea etalată – Nebunul. Cartea semnalează faptul că eşti la un pas de o nouă aventură neprevăzută și interesantă. Această călătorie îţi poate cere să faci un salt în necunoscut și poate fi o experiență plină de împlinire.


Rac:

Cartea etalată – Roata Destinului. Cartea arată că lucrurile au pornirea să evolueze în cicluri. Chiar dacă condițiile din jurul tău sunt grele și provocatoare, va veni și timpul când ele se vor schimba și vei putea să te concentrezi mai mult asupra distracției și frivolității.


Leu:

Cartea etalată – Nouă de Cupe. Cartea reprezintă dorințele care se împlinesc. După o lungă perioadă de insatisfacţie, această carte vă asigură că tot ceea ce ați muncit atât de mult are ocazia să fie înfăptuit la maximum.


Fecioară:

Cartea etalată – Șase de Bâte. Cartea reprezintă succesul, iar apariția ei semnalează că vă vor fi recunoscute meritele. Ai reușit să depăşeşti cu succes provocările impuse de cartea Cinci de Bâte și nu eşti doar victorios(asă), ci eşti și respectat(ă) pentru eforturile tale.


Balanţă:

Cartea etalată – Trei de Bâte. Această carte reprezintă acceptarea schimbărilor și adoptarea unei viziuni spre viitor. Este o carte a viziunii, a anticipației, a căutării unor posibilități mai vaste.


Scorpion:

Cartea etalată – Șapte de Spade. Este cartea furturilor, înşelăciunilor, minciunilor, trădării şi a diplomaţiei. Poţi fi tu cel(a) care face toate astea - dar poţi fi „furat(ă)” de persoanele din jurul tău. Eşti furat(ă) în alt mod - nu neapărat în modul material. Ideile, gândurile îţi sunt furate şi poate că cineva te trădează totodată.


Săgetător:

Cartea etalată – Doi de Cupe. Cartea reprezintă parteneriatul, manifestat în diverse forme. Acest parteneriat special este unul solid care îţi poate influența prezentul și viitorul, aducând o mare fericire și încredere.


Capricorn:

Cartea etalată – Pajul de Bâte. Cartea te îndeamnă să îţi asumi riscuri și să îţi exprimi creativitatea. Pajul de Bâte anunță idei și proiecte noi de viitor.


Vărsător:

Cartea etalată – Patru de Bâte. Cartea anunță succes, fericire și statornicie. Vei fi înconjurat(ă) de persoanele dragi și vei simți că faci parte dintr-o comunitate.


Peşti:

Cartea etalată – Judecata. Șase de Monede. Cartea arată că eşti în armonie cu banii pe care îi câștigi și recunoscător(are) pentru ceea ce ai.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS