Începe sezonul Vărsătorului 2023. Ce este diferit față de anii trecuți?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Începe sezonul Vărsătorului 2023. Ce este diferit față de anii trecuți?


Sezonul Vărsătorului 2023, care se desfăşoară în intervalul 20 ianuarie – 18 februarie, are o energie puţin altfel faţă de anii trecuţi.

În decembrie 2020, Saturn a intrat în Vărsător, colorând modul în care integrăm energiile acestui semn de aer.

Saturn lucrează pentru a se asigura că ne asumăm responsabilitatea pentru fiecare alegere, fiecare acţiune, fiecare emoţie şi fiecare cuvânt pe care îl rostim.

Saturn este un adept al regulilor şi vrea să se asigure că respectăm regulile, nu doar ale societăţii, ci şi ale propriului nostru contract sufletesc.

Saturn aduce provocări pentru a ne duce acolo, dar şi o mulţime de recompense, iar acesta este ceva ce am simţit amplificat în timpul vizitei Soarelui în Vărsător.






În sezonul Vărsătorului 2023, începem să simţim o aromă diferită, deoarece Saturn, care se apropie de gradele finale ale acestui semn de aer, începe să încheie orice lecţii şi să livreze cadouri.

Saturn are grijă să ne asumăm responsabilitatea pentru viaţa noastră, dar şi să primim darurile şi recompensele pe care le merităm.

Prin sezonul Vărsătorului 2023, îndreptaţi-vă atenţia către recunoştinţă. Încercaţi să găsiţi bunătatea, speranţă şi uşurinţă în călătoria vieţii. Şi rămâneţi deschişi(se) la recompensele pe care Saturn le aduce în cale, în timp ce parcurge gradele finale ale Vărsătorului.


Lucrul cu energia Vărsătorului

Vărsătorul este condus de „purtătorul de apă”, un simbol care indică vindecare şi comunitate. Purtătorul de apă are darul de a colecta apa (care reprezintă emoţiile noastre colective şi psihicul) în vasul său şi de a o curăţa folosind puterea respiraţiei înainte de a o întoarce pe pământ.






Acest act de curăţare folosind puterea respiraţiei sau a aerului, ne este oferit tuturor în timpul sezonului Vărsător. Şi noi putem deveni propriul nostru purtător de apă prin colectarea propriilor emoţii şi energie psihică şi curăţirea lor folosind puterea de armonizare a respiraţiei noastre.

Prin curăţare şi purificare, nu ne susţinem doar pe noi înşine(sene), ci şi comunitatea noastră mai mare, care este un alt simbol al energiei Vărsătorului.

Vărsătorul înseamnă a crea comunităţi armonioase şi sănătoase. Mult pomenitul sezon al Vărsătorului, este o perioadă în care trăim cu toţii(ate) în armonie unii(ele) cu alţii(tele) în comunităţi bine structurate şi susţinătoare, care se concentrează asupra îngrijirii şi îmbunătăţirii vieţii tuturor celor din jurul nostru.






Vărsătorul este, de asemenea, semnul tehnologiei şi domneşte asupra inovaţiei şi gândirii în afara tiparelor pentru a ne promova stilul de viaţă. Există un sprijin puternic atunci când Soarele se mută aici pentru a inova şi a crea, mai ales dacă implică tehnologie.


Principalele evenimente astrologice din sezonul Vărsătorului 2023

Sezonul Vărsătorului 2023 este, de asemenea, special, deoarece toate planetele majore se vor mişca direct începând cu 22, 23 ianuarie. Acest lucru va crea un mare elan tuturor. Toate proiectele, sarcinile şi procesele de gândire care s-au simţit blocate sau lente vor primi un impuls, ajutându-ne să creăm o schimbare.

Cu toate planetele mişcându-se direct, lucrurile se pot întâmpla rapid şi oportunităţile se pot prezenta cu mai multă uşurinţă. Este un moment grozav să luăm măsuri asupra lucrurilor pe care dorim să le punem la punct şi să le realizăm în 2023.






Luna Nouă a Vărsătorului, care cade la scurt timp, când sezonul Vărsătorului începe în data de 21 ianuarie, aduce, de asemenea, valuri de energie proaspătă şi este începutul anului nou lunar. Căzând la 1 grad de Vărsător, această Lună Nouă deţine vibraţii puternice pentru munca de manifestare.

Luna Plină a Leului, care urmează în data de 5 februarie, deţine o energie îndrăzneaţă, dar uşoară, încurajându-ne să ne găsim spiritul jucăuş. Există o frumoasă energie de vindecare oferită şi sub această Lună Plină, deoarece ne cere să eliberăm şi să curăţăm tot ceea ce nu mai este necesar.

Această Lună Plină este prima din anul lunar, amintindu-ne să ne scuturăm toate gândurile şi credinţele vechi care ne-au ţinut să fim mediocri(e). Căzând în zodia Leului, putem folosi această energie a Lunii Pline pentru a ne revendica propriul „leu” interior din tot sufletul.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS