Horoscopul sănătății, 30 ianuarie - 5 februarie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 30 ianuarie - 5 februarie 2023


Berbec:

În general este o săptămână în care nu duci lipsă de energie, ci dimpotrivă, orice gen de activitate interactivă, sport ori mișcare, mai antrenantă, te stimulează.


Taur:

Weekendul poate să aducă evenimente neprevăzute, pe care le poți simți ca o destabilizare, fapt care va necesita din partea ta să ai mai multă grijă de tine.


Gemeni:

Ești destul de energic(ă) și determinat(ă) să investești timp și resurse în activități care te ajută să-ți îmbunătățești calitatea vieții. Ți se recomandă mai multă atenție dacă ești șofer(iță) și mai multă grijă la sistemul nervos.


Rac:

Unele discuții pot scoate la suprafață chestiuni emoționale mai vechi care poate nu au fost vindecate la momentul respectiv, fapt ce va necesita să-ți îndrepți atenția spre tine, să fii mai atent(ă) și mai conștient(ă) de nevoile tale.


Leu:

Dacă s-au adunat unele frustrări mai mult sau mai puțin conștientizate în privința unei relații care nu decurge așa cum ți-ai dori, indiferent de natura ei, acestea vor deveni evidente datorită Lunii Pline din propriul tău semn, de duminică, care cere de la tine să te eliberezi de ceea ce nu consideri că ți se mai potrivește.


Fecioară:

Deși începi săptămâna în plină formă, realizezi în zilele următoare că ai nevoie să începi să ai mai multă grijă de tine, atât fizic, cât și psihic. Fii mai atent(ă) la sistemul nervos și cel digestiv, să eviți suprasolicitarea și să aloci mai multe resurse pentru relaxare, introspecție, vindecare.






Balanţă:

A-ți duce sarcinile la capăt asumându-ți responsabilitățile pe care le ai atât personale, cât și profesionale este important pentru tine, însă dacă costul acestor sarcini devine unul prea mare, atunci ai nevoie să faci astfel încât să-ți prioritizezi sănătatea cât și echilibrul tău psihic și emoțional.


Scorpion:

Unele discuții crează tensiuni în weekend și poate să fie destul de dificil să-ți ascunzi sentimentele de nemulțumire sau frustrare în privința unor lucruri. Te ajută să împărtășești cu cineva din ceea ce simți pentru a te elibera de tensiune iar un pic de mișcare este binevenită.


Săgetător:

Este important să eviți suprasolicitarea și să ai mai multă grijă la sistemul nervos deoarece unele lucruri sau situații îți pot pune răbdarea la încercare. Dacă pleci la drum în weekend, condu prudent și nu te grăbi.






Capricorn:

E o săptămână în care este important să eviți excesele de orice fel iar aici este inclus și excesul în ceea ce privește munca. Nu lăsă unele lucruri sau situații să-ți afecteze echilibrul interior și evită luarea unor decizii importante în weekend deoarece poate exista o ușoară lipsă de concentrare sau coordonare.


Vărsător:

Deși începi săptămâna plin(ă) de energie și dinamism, unele tensiuni care încep să se construiască în zilele următoare pot crea o anumită destabilizare interioară.


Peşti:

Luna Plină din Leu din weekend activează sectorul sănătății tale fizice, al obiceiurilor zilnice și al nutriției îndemnându-te să ai mai multă grijă de echilibrul tău atât fizic cât și emoțional. Sistemul tău nervos sau cel digestiv se pot resimți în următoarea perioadă deci evită suprasolicitările de orice fel și cultivă o disciplină mentală puternică și pozitivă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS