Cea mai norocoasă zi din ianuarie 2023 pentru toate zodiile

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cea mai norocoasă zi din ianuarie 2023 pentru toate zodiile


Berbec:

În data de 12 ianuarie, Marte va sta direct în semnul Gemenilor, aducând un aflux de concepte, opinii şi idei. Dacă te-ai chinuit să-ţi spui părerea de când Marte e retrograd, în sfârşit te vei simţi mai mult tu însuţi(ăţi) în această zi. Totuşi, ai grijă când te implici acum în dezbateri aprinse. Se prea poate să-ţi foloseşti cuvintele ca arme.


Taur:

Ai fost invitat(ă) să îţi reevaluezi finanţele în timpul retrogradului lui Marte, dar în ziua de 12 ianuarie, vei dobândi în sfârşit un sentiment de claritate când vine vorba de resursele personale. O dată ce apar o serie de idei şi perspective, fii atent(ă) la cheltuielile impulsive – nu doreşti să dai înapoi după lecţiile pe care le-ai învăţat despre relaţia ta cu banii.


Gemeni:

Trebuie să fii în culmea fericirii săptămâna aceasta, deoarece Marte iese din retrograd în semnul tău din 12 ianuarie. Din 30 octombrie 2022, ţi s-a cerut să îţi revizuieşti şi să îţi reconsideri gândurile, ideile şi planurile. Dar în această zi, vei experimenta o creştere a vitalităţii care îţi va permite să recâştigi o minte mai limpede. Doar asigură-te că îţi potriveşti ritmul. Acest tranzit s-ar putea să te tragă în direcţii diferite. Fă-ţi timp, mai ales cu lucrurile pe care chiar vrei să le finalizezi.






Rac:

În cursul lunii ianuarie, Marte va sta direct în Gemeni, aducând claritate casei tale 12 de introspecţie şi contemplare. În timp ce retrogradul te-a încurajat să revizuieşti şi să faci câteva schimbări lente în obiceiurile tale rele, în data de 12 ianuarie vei putea în sfârşit să creezi ritualuri mai sănătoase.


Leu:

O dată ce Marte iese din retrograd, prieteniile şi comunitatea ta vor experimenta o creştere a clarităţii atunci când vine vorba de comunicare. Retrogradul a subliniat potenţialul conflict în cadrul alianţelor tale. Ceea ce face grea rezolvarea problemelor. În ziua de 12 ianuarie va fi mai uşor să navighezi în conversaţiile dificile dintre colegii(e) şi partenerii(ele) tăi(ale), ceea ce te va face să te simţi auzit(ă). Fii atent(ă) la felul în care alegi să-ţi foloseşti vocea acum, deoarece cu Marte direct în Gemeni tinzi să ascuţi vorbirea.


Fecioară:

Luna aceasta, Marte va sta direct în cea de-a 10-a casă a carierei şi a imaginii publice, aducând o grabă în activitate în viaţa ta profesională. Dacă ai observat unele întârzieri în această zonă începând cu 30 octombrie 2022, Marte direct din nou este obligat să aducă lucrurile la zi. Cu toate acestea, încearcă să nu te extenuezi cu prea multe sarcini sau proiecte noi. Ai timp destul pentru a-ţi îndeplini obiectivele acum că retrogradul s-a terminat.






Balanţă:

În cursul lunii ianuarie, Marte stă direct în a IX-a casă a cunoştinţelor superioare şi a călătoriilor, aducând un puternic sentiment de urgenţă atunci când colectezi informaţii din jurul tău. Eşti o persoană mereu dornică să înveţe lucruri noi, ca şi Gemenii în care Marte va ieşi din retrograd în 12 ianuarie. În această zi, vei avea parte de un val de noi perspective şi filozofii.


Scorpion:

În ziua de 12 ianuarie, Marte va intra în sfârşit, în casa ta a VIII-a, aducând claritate resurselor şi limitelor curente comune dintre tine şi ceilalţi(lelalte). Ultimele luni au pus unele dintre relaţiile tale la încercare. Dar, în această zi, te vei simţi capabil(ă) să faci faţă cu uşurinţă oricărui conflict. Acum este momentul să trasezi linii sănătoase între responsabilităţile tale personale şi obligaţiile celorlalţi(te) şi vei putea comunica cu uşurinţă aceste nevoi.


Săgetător:

Staţionarea directă a lui Marte în Gemeni de luna aceasta va aduce o creştere a activităţii relaţiilor voastre romantice. După o perioadă lungă de neînţelegeri şi conflicte, tot ce e greu se va rezolva. Marte continuă să avanseze prin Gemeni, ceea ce-ţi va permite să te implici în discuţii mai eficient. Fii atent(ă) la noua direcţie care are loc acum. Nu doreşti să provoci rupturi inutile în viaţa ta sentimentală.






Capricorn:

În data de 12 ianuarie, Marte va intra direct în Gemeni, aducând un val de energie în cea de-a VI-a casă de obiceiuri, rutine şi ritualuri. Din 30 octombrie 2022, ţi s-a cerut să încetineşti şi să reflectezi asupra metodelor tale de productivitate. Dar, în această lună, vei fi nerăbdător(are) să elimini unele lucruri de pe lista de sarcini. Asigură-te că ai grijă să nu te epuizezi.


Vărsător:

Luna aceasta, intrarea lui Marte direct în Gemeni va aduce un val de energie pentru activităţile şi pasiunile tale creative. Deşi este posibil să fi observat o oarecare lenevie în acest domeniu începând cu 30 octombrie 2022, acest tranzit aduce idei şi concepte proaspete în diferitele moduri în care alegeţi să vă distraţi. Permite-ţi să te joci şi să fii curios(ă). După acest retrograd, meriţi asta.


Peşti:

Casa ta şi lumea domestică primesc un plus de energie luna aceasta, o dată ce Marte iese din retrograd în casa ta a IV-a. Dacă nu ai fost sigur(ă) în legătură cu implementarea unor idei sau concepte noi în acest domeniu al vieţii tale în ultima vreme, aşteaptă-te la o creştere a clarităţii în această săptămână. Trebuie doar să ţii cont de potenţialele conflicte din viaţa de familie, o dată ce Marte creşte viteza. Acum este un moment în care trebuie să-ţi alegi cuvintele cu înţelepciune, dacă eşti implicat(ă) în discuţii aprinse în spatele uşilor închise.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS