21 ianuarie 2023: Lună Nouă în Vărsător (ora 22:53, UTC+2)

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
21 ianuarie 2023: Lună Nouă în Vărsător


Energie proaspătă curge din Univers sub Luna Nouă a Vărsătorului. Sosind în data de 21 ianuarie, cu această Lună Nouă este o perioadă prietenoasă pentru a planta seminţe, a stabili intenţii şi a lua în considerare tot ceea ce ai putea atrage.

Stabilirea intenţiilor şi obiectivelor pot fi prielnice pentru a-ţi modifica viaţa ca să fii mai aliniat(ă) cu Sinele Înalt. Totul prinde un sens, un scop, ai o ţintă. Stabilirea intenţiilor şi transmiterea dorinţelor către Univers sunt instrumente extraordinare care pot da rezultate pozitive. Dar există un apel sub această Lună Nouă: să fii blajin(ă) în abordarea ta.


Ce se întâmplă dacă renunţăm la ideea de vise mari şi obiective măreţe?

Ce se întâmplă dacă renunţăm la ideea că trebuie să fim productivi(e) şi cu un scop precis tot timpul? Ce se întâmplă dacă am scăpa de ideea de a ne strădui intens şi ne-am permite doar să fim?





A existat o energie cosmică puternică în ultimele luni care ne-a condus în subconştient. Această energie a fost alimentată de Mercur şi Marte retrograde, care sunt ambele, acum, în faza lor de umbră post-retrogradă.

În timpul fazei de umbră, tot ceea ce a fost ascuns, tot ce a pândit în lumea „secretă”, se ridică, dându-ne un sentiment mai mare de claritate, înţelegere şi conştientizare. În timp ce această Lună Nouă în Vărsător poartă într-adevăr o energie proaspătă şi va ajuta la curăţarea pânzelor de păianjen în orice călătorie interioară am fi făcut, este nevoie de multă conştientizare. Dar trebuie să fim blânzi(de) cu noi înşine(sene) şi, în cele din urmă, să nu punem atât de multă presiune asupra noastră.

Tocmai am ieşit dintr-o călătorie întunecată şi lungă, trebuie să avem răbdare şi să ne acordăm un pic de răgaz pentru a ne trage sufletul. Dacă doreşti să foloseşti această energie proaspătă de început pentru a stabili anumite intenţii şi a planta câteva seminţe, poate vrei să adopţi o abordare mai deschisă. În loc să te concentrezi asupra scenariilor exacte, poate iei mai degrabă în considerare ceea ce simţi.






Cum ai vrea să te simţi când te trezeşti în fiecare dimineaţă?

Fă o listă cu trei emoţii remarcabile pe care ai dori să le simţi şi apoi găseşte modalităţi de a aduce acele sentimente în rutină ta zilnică. Chiar dacă este doar ceva mic. Observă când acele sentimente apar în mod natural. Mulţumeşte-le, acordă-le respect şi recunoştinţă şi urmăreşte cum se înmulţesc în viaţa ta.

Vărsătorul este reprezentat de „purtătorul de apă”, simbol pentru vindecare şi transmutare. Vărsătorul deţine spaţiu nu doar pentru sine, ci pentru întreaga lume. Când ne vindecăm, lumea se vindecă. Când lumea se vindecă şi noi ne vindecăm. Desigur, noi singuri(e) nu putem vindeca întreaga lume, chiar dacă am încerca. Avem doar putere asupra noastră şi asupra modului în care alegem să fim în fiecare moment.

Viaţa nu merge întotdeauna aşa cum ne dorim, dar putem controla modul în care alegem să ne arătăm şi cum alegem să privim lucrurile.

Aceasta este cea mai mare putere a noastră, iar Luna Nouă din Vărsător este momentul ideal pentru a ne aminti şi a exercita această putere. „Purtătorul de apă” ne arată, de asemenea, că exist„ vindecare în respiraţie. Prin fiecare respiraţie în parte, ne putem întoarce la o stare de echilibru şi plenitudine.






Dacă ai dorit vreodată să încerci exerciţiile de respiraţie, această Lună Nouă ar fi un moment grozav pentru a începe. Această Lună Nouă ar favoriza şi vindecarea cu ajutorul sunetelor. Combinarea ambelor modalităţi ar fi o modalitate fantastică de a lucra cu energiile acestei Luni Noi. La scurt timp după maximumul acestei Luni Noi, nu avem nicio planetă majoră în retrograd, ceea ce indică o energie puternică de mişcare înainte.

Vom simţi cum se acţionează, vom simţi că dorim în mod natural să mergem înainte şi să ducem lucrurile la bun sfârşit. Dar mergi în ritmul tău. Fii conştient(ă) de faptul că nu trebuie să ne forţăm să mergem prea mult sau prea repede.

Putem, în schimb, să ne întoarcem la partea mai simplă a vieţii şi să alegem să îngrijim, să ne concentrăm şi să ne bucurăm de ceea ce este cu adevărat important pentru sufletul nostru.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS