Zodiacul chinezesc pentru luna ianuarie 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna ianuarie 2023


Șobolan:

În luna lui Gerar, cei(le) din zodia Șobolan se confruntă cu mici probleme de sănătate, din cauza oboselii. Însă cu mai mult repaus și un stil de viață sănătos, problemele pot dispărea de la sine.


Bivol:

Cei(le) din zodia Bivol vor avea o mulțime de probleme de rezolvat într-un timp relativ scurt. În a doua parte a lui Gerar, Bivolul va primi o ofertă de muncă de la o companie consacrată la nivel mondial.


Tigru:

Nativii(ele) din zodia Tigru își propun să facă anumite schimbări, vin cu noi rezoluții și reușesc să își organizeze mai bine timpul. În noul an calendaristic, Tigrul își dorește să obțină un statut, dar și o carieră înfloritoare.






Iepure:

Nativii(ele) din zodia Iepure se confrunt(ă) cu probleme la serviciu, de aceea decid să facă următorul pas în carieră și să își schimbe locul de muncă. Din punct de vedere sentimental, lucrurile merg într-o direcție bună.


Dragon:

Nativii(ele) din zodia Dragon își fac timp pentru cei(le) dragi lor și își reorganizează programul la birou. Dragonul începe noi proiecte în 2023, însă are nevoie de multă perseverență ca să le ducă la bun sfârșit.


Șarpe:

În luna lui Gerar, Șarpele se simte măgulit și își dorește ca acele momente să fie veșnice. Însă ceea ce nu știe nativul(a) din zodia Șarpe este că unele persoane le cântă în strună doar ca să obțină avantaje de pe urma lui/ei.






Cal:

Nativii(ele) din zodia Cal se vor concentra mai mult asupra familiei și vor încerca să obțină conexiunea pe care au pierdut-o în timp. Din punct de vedere profesional, lucrurile stagnează.


Capră/Oaie:

În luna lui Gerar, Capra/Oaia știe exact în ce direcție se îndreaptă și de aceea alege să nu depună niciun efort suplimentar pentru a obține un serviciu mai bine plătit. În plan sentimental, lucrurile merg în direcția favorabilă căsătoriei.


Maimuță:

Maimuța continuă să viseze și este optimistă în ceea ce privește relația sa de cuplu. Deși în ultima perioadă a primit toate semnalele că ar trebui să ia o decizie în plan sentimental, aceasta continuă să refuze realitatea.






Cocoș:

Nativii(ele) din zodia Cocoș se simt extrem de epuizați(te) și simt să ia o pauză de la tot ce înseamnă activitate profesională. Se prea poate ca aceștia(stea) să plece într-o vacanță exotică alături de persoana dragă lor.


Câine:

În luna ianuarie 2023, cei(le) din zodia Câine trec printr-o dezamăgire în dragoste, însă acest lucru nu va reuși să îi/le zdrobească încrederea în sine. Câinele este conștient de atuurile sale și știe că într-o zi își va găsi sufletul pereche.


Mistreț:

În luna lui Gerar, nativii(ele) din zodia Mistreț sunt implicați(te) într-o mulțime de proiecte noi, care le vor aduce profit. Din punct de vedere sentimental nu sunt la fel de norocoși(ase), fiindcă persoana iubită de ei(le) le va spune că are nevoie de o pauză.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS