Zodiacul chinezesc pentru luna decembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna decembrie 2022


Șobolan:

În luna lui Undrea îți faci mai mult timp liber pentru a petrece momente alături de familia ta. O să te bucuri din plin de sărbătorile ce vor urma și vei putea face cadourile potrivite pentru că banii nu vor fi o problemă pentru tine.


Bivol:

În luna decembrie te poți simți copleșit(ă) de probleme, însă reușești să le finalizezi până la jumătatea lunii. În a doua parte a lunii decembrie te bucuri de prezența celor dragi, dar și de numeroasele cadouri primite.


Tigru:

În luna lui Undrea alergi după cadouri și îți faci timp să pregătești în detaliu tot ce ține de masa de sărbători. Îți inviți toată familia acasă, ca să petreceți împreună cea mai frumoasă perioadă a anului calendaristic.






Iepure:

În luna decembrie te poate preocupa o problemă de sănătate apărută din senin, însă nu trebuie să te panichezi, fiindcă nu este nimic ce nu se poate rezolva. Cu mai multă odihnă poți ameliora o parte din probleme.


Dragon:

În luna lui Undrea îți lipsește entuziasmul din anii anteriori, care era prezent în perioada sărbătorilor de iarnă. Cauza acestui lucru este faptul că o persoană lipsește din viața ta. Însă lucrurile nu sunt așa negre precum le vezi.


Șarpe:

În luna decembrie te așteaptă o provocare la locul de muncă, însă vei reuși să o depășești cu multă înțelepciune. Din punct de vedere sentimental, te așteaptă o surpriză de zile mari, în preajma sărbătorilor de iarnă.






Cal:

În luna lui Undrea ai mai multă inspirație și reușești să demarezi un proiect de succes în care sunt implicați(te) toți(ate) colegii(ele) tăi(ale) de serviciu. În plan personal, surprizele nu contenesc să apară atât timp cât ești optimist(ă).


Capră/Oaie:

În luna decembrie îți lipsește energia necesară ca să faci față problemelor apărute la locul de muncă. Însă salvarea vine de la un/o nou(ă) coleg(ă) de muncă, care vine cu soluții la situațiile dificile pe care le întâmpinați.


Maimuță:

În luna lui Undrea te bucuri mai mult ca oricând de atmosfera de sărbători, dar mai ales de prezența familiei în viața ta. În plan profesional lucrurile merg bine și s-ar putea să fii răsplătit(ă) cu o primă sau un bonus la salariu.






Cocoș:

În luna decembrie ai multe planuri și îți dorești să le duci pe toate la bun sfârșit înainte de sărbători. Însă ca să nu te simți epuizat(ă), trebuie să faci lucrurile pe rând și să îți stabilești priorități. Persoana iubită te susține.


Câine:

În luna lui Undrea vei fi extrem de solicitat(ă) la locul de muncă și vei sta mult peste program, însă printre picături vei reuși să mergi și prin magazine și să cauți cadouri pentru cei(le) dragi ție, dar și să faci cumpărături pentru sărbători.


Mistreț:

În luna decembrie îți lipsește prezența unei persoane dragi care a dispărut din viața ta, însă trebuie să accepți situația și să începi să te bucuri de micile plăceri ale vieții. Vindecarea completă se va produce în timp.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS