Zodiac chinezesc săptămânal, 19-25 decembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 19-25 decembrie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

În această săptămână poți primi o propunere ca să petreci sărbătorile alături de un/o vechi(e) prieten(ă). Dat fiind că nu ai alte planuri mărețe poți accepta și nu vei regreta, fiindcă vei descoperi cât de mult ți-a lipsit acea persoană.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Te vei bucura de atmosfera de sărbătoare alături de persoana iubită, însă nu pentru mult timp, fiindcă poate apărea o urgență la serviciu și va trebui să se prezinte la locul de muncă, chiar în zilele de sărbătoare.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Vei avea parte de o surpriză colosală din partea partenerului(ei) de cuplu, care este dispus(ă) să te ceară în căsătorie chiar de sărbători, de față cu toată familia și cei(le) mai buni(e) prieteni(e).






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Vei alerga prin magazine încercând să găsești cadourile ideale pentru cei(le) dragi ție. În zilele de sărbătoare te vei bucura că ai casa plină de invitați(te) și că petreci timp de calitate alături de aceștia(stea).


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

În această săptămână îți achiți toate datoriile și reușești să rămâi și cu ceva bani pentru cadouri. Sărbătorile de iarnă le vei petrece în familie alături de părinți și persoana iubită, care este încântată să îți cunoască familia.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Vei primi o mulțime de cadouri și te vei simți foarte bine în preajma familiei și a prietenilor(elor). Ți-ai dori ca sărbătorile să dureze mai mult de câteva zile, fiindcă nu te-ai mai simțit de mult atât de bine.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Vei avea mai mult timp liber ca să te bucuri cu adevărat de atmosfera de sărbătoare și timpul petrecut în familie. Vei avea niște sărbători magice care te vor împlini sufletește.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

În această săptămână te vei organiza mult mai bine, dat fiind că ai câteva zile libere și vei pregăti în tihnă preparatele pentru masa festivă. Vei avea mulți(te) invitați(te) la masă și va trebui să gătești în cantități mari.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Te ocupi de amenajarea locuinței ca să fie în ton cu sărbătorile și îți dedici timp ca să cumperi cadourile pentru cei(le) dragi ție. Din punct de vedere financiar stai foarte bine, fiindcă ai primit un bonus colosal de la serviciu.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

În această săptămână vei pune mai mult accent asupra laturii spirituale a sărbătorilor și te vei bucura de lucrurile simple, cum ar fi, o cană cu ceai fierbinte. Cel mai mare dar pe care ți-l dorești de sărbători este să ai pace și armonie.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

În această săptămână poți pleca în vizită la părinți, dar și la rude. Va trebui să cheltuiești ceva mai mult pe cadouri, fiindcă ai o familie numeroasă și vrei să îi/le impresionezi pe toți(ate).


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

În această săptămână vei sta departe de familie, însă nu este vina ta că ai fost nevoit(ă) să pleci în delegație tocmai acum. Vei recupera timpul pierdut și fără familie, la începutul anului următor.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS