Zodiac chinezesc săptămânal, 12-18 decembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal, 12-18 decembrie 2022


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Șobolanii au putere de muncă, energie din plin și motivație. În această perioadă vor cunoaște oamenii influenți, cu care pot colabora în viitor, însă totul se va întâmpla după sărbători.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Creativitatea Bivolului este la cote maxime și o utilizează în favoarea sa, dar și la serviciu. Pe de altă parte simte că are atât de multe idei inovative încât va trebui să le noteze undeva ca să nu le piardă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Tigrii își îmbunătățesc relațiile cu persoanele dragi lor și clarifică anumite neînțelegeri. Situația financiară este bună, iar în plan sentimental apare o persoană interesantă.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Iepurii sunt concentrați asupra părţii spirituale a sărbătorilor și nu doresc să stea la cozi ca să se pregătească în vreun fel pentru masa de sărbători.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Dragonii se bucură de oportunități extraordinare de avansare în carieră. La finalul săptămânii sunt invitați la o petrecere cu mulți(te) prieteni(e), așa că nu îți fac griji pentru ce gătesc.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Șerpii au curajul de a-și declara sentimentele nutrite pentru un/o coleg(ă) de serviciu. Totodată au o dorință intensă de reinventare și încep un nou capitol în domeniul profesional.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Caii au parte de momente plăcute, dar și de mici capcane. Aceștia se vor bucura de mici surprize, iar cei(le) care sunt într-o relație se vor logodi sau vor anunța că va veni pe lume un copil.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Intuiția este cea mai bună prietenă a Caprelor. Vor împărtăși momente frumoase cu familia, iar în weekend vor avea mulți(te) invitați(te) la masă, însă vor apărea și mici neînțelegeri.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

În această săptămână, nativii(ele) zodiei Maimuță, stau foarte bine la capitolul dragoste. Proiectele de care s-au ocupat în ultima vreme, vor începe să aducă profituri atractive, iar asta îi/le va face nespus de fericiți(te).






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Cocoșul își dă seama că a greșit față de partenerul(a) său(a) și va încerca să salveze relația de cuplu. Nativii(ele) acestei zodii vor primi o oportunitate extraordinară sau o mărire de salariu neașteptată.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Câinele se dezvoltă din toate punctele de vedere și ajunge la o înțelegere clară asupra sentimentelor și obiectivelor sale. În plan sentimental va trăi momente intense cu partenerul(a) de viață.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Mistreții vor simți tensiune la serviciu. Primesc multe provocări, care vor cere decizii rapide. În viața sentimentală sunt tulburați de griji inutile cu privire la comportamentul partenerului(ei).





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS