Tot ce trebuie să știi despre zodia Gemeni

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Tot ce trebuie să știi despre zodia Gemeni


Gemenii sunt considerați cameleonii zodiacului. Aceștia se adaptează mereu în funcție de situațiile sau grupurile din jurul lor, ceea ce îi face mai dificil de definit decât majoritatea semnelor. Află tot ce trebuie să știi despre zodia Gemeni.

Gemenii sunt recunoscuți pentru capacitatea mare de adaptare, dar și pentru că au un comportament extrem de flexibil. Nativii(ele) acestei zodii au o mare capacitate de a înțelege chiar și cele mai încurcate situații.


Tot ce trebuie să știi despre zodia Gemeni

Nativii(ele) din zodia Gemeni știu cum să trateze fiecare personalitate în parte și de asemenea au o mare capacitate de a lua decizii rapide, indiferent de situație. Sunt pasionați(te) de explorarea necunoscutului și sunt firi sociabile și foarte vorbărețe. Descoperă tot ce trebuie să știi despre zodia Gemeni și ce trăsături de personalitate sunt caracteristice acestui(ei) nativ(e).

Elementul zodiei Gemeni: Aerul

Pentru cei(le) născuți(te) sub semne de aer (Vărsător, Gemeni și Balanță), există o tendință de a se pierde în gânduri, mai degrabă decât de a se angaja în acțiune. Acest lucru se traduce prin idei geniale pe de o parte și gândire excesivă, anxioasă pe de altă parte.


Calitate: adaptabilitatea

Această calitate găzduiește cele mai adaptabile semne din zodiac: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Nederanjați de schimbare, ei sunt capabili să crească și să se transforme în funcție de noul mediu. Ei sunt voluntari la cele mai grele sarcini, dar și în situațiile care nu au nicio șansă de reușită. Gândește-te la semnele adaptabile ca la turnul cărților pe jumătate citite de pe noptieră. Gemenii posedă o curiozitate aparte și entuziasm pentru idei noi, dar se luptă cu toate forțele să vadă proiectele finalizate.


Planeta conducătoare: Mercur

Este cea mai rapidă planetă care orbitează în jurul Soarelui, iar semnele aflate sub conducerea lui Mercur sunt Gemeni și Fecioară. Acești(ste) nativi(e) sunt ageri(e) la minte. Planeta mesager dictează stilul de învățare și modul în care se face comunicarea. Gemenii pot deopotrivă să scrie mesaje clare, cu texte decisive, dar pot în același timp să insereze emojiuri inimioară.


Simbol: Gemenii

În mitologia greacă, se spunea că constelația îi întruchipează pe fiii gemeni ai lui Zeus, Castor și Pollux. La gemeni te poți gândi ca la o reprezentare a dualității. De cele mai multe ori se spune că nativii(ele) acestei zodii gândesc „cu două minți” un subiect. Gemenii sunt capabili să vadă fiecare parte a unei situații. Dețin suficiente gânduri și poziții pentru două sau mai multe persoane, așa că chiar și atunci când sunt singuri, dialogul lor interior rapid face ca atmosfera din cameră să fie încărcată.


Trăsături specifice pentru zodia Gemeni

Gemenii fac parte din categoria de zodii foarte schimbătoare. Au o putere uimitoare de a se reinventa, nu se tem de niciun fel de schimbare și curiozitatea lor poate atinge cote nebănuite.


Cele mai bune trăsături

Gemenii ne amintesc să vedem lumea cu curiozitatea caracteristică copilăriei. Nativii(ele) acestei zodii au o sete neîncetată de cunoaștere și experiențe noi. În timp ce planurile oamenilor normali pentru o zi de duminică ar putea implica relaxarea pe canapeaua din sufragerie, Gemenii te pot convinge să mergi la muzeul de artă modernă, să faci alpinism și să încerci un curs de ceramică, totul înainte de prânz.


Cele mai rele trăsături

Gemenii vor să experimenteze tot ce are de oferit viața, dar gemenii răzvrătiți se luptă cu stabilitatea și angajamentul. Pot uita sau pot trece cu uşurinţă peste sarcini lăsate nerezolvate. Această dezorganizare mentală e catalogată drept o slăbiciune de către prieteni(e) și familie. E mai greu să te bazezi pe ajutorul unui(ei) nativ(e) din zodia Gemeni.


Ca prieteni(e)

Efervescent(ă) și deschis(ă) la minte, prietenul(a) tău(a) Gemeni este pregătit(ă) pentru orice aventură, mai ales dacă este o idee de ultim moment. Gemenii sunt la fel de fericiți să discute despre filozofia orientală la o cafenea, la fel ca atunci când merg la parașutism. Nativii(ele) acestei zodii sunt capabili(e) să vadă perspectiva cu atâta claritate și nu judecă deloc în funcție de aparențe. Te vei simți confortabil(ă) să-i spui unui(ei) prieten(e) din zodia Gemeni cam orice și te poți aștepta la o acceptare fără drept de apel.


Ca părinți

Gemenii manifestă o toleranță extremă față de activitățile celor mici. Nativii(ele) acestei zodii vor accepta fiecare dispoziție, fază și fantezie ale copilului(ei) cu inima deschisă. Și în timp ce indulgența Gemenilor derivă dintr-o înțelegere profundă a copilului(ei) ei, ca părinți, nativii(ele) acestei zodii pot întâmpina dificultăți în ceea ce privește autoritatea necesară pentru a stabili reguli și limite. Gemenii trebuie să se sacrifice pentru a fi prietenul(a) copiilor, pentru a-i(le) disciplina pe cei(le) mici și pentru a le câștiga respectul.


Ca parteneri(e) de cuplu

În ciuda a ceea ce poate ai auzit despre Gemeni, aceste semne adaptabile ale zodiacului sunt, de fapt, capabile de relații foarte lungi. Gemenii vor fermeca potențialii(ele) parteneri(e) cu inteligența și magnetismul lor. Loialitatea le vine cu ușurință și este una dintre calitățile lor. Cei(le) cuplați(te) cu acest semn al zodiacului se pot aștepta la spontaneitate la fiecare pas. Gemenii sunt pricepuți să aducă acea doză de noutate chiar și în cele mai lungi relații.


Trăsături secrete

Gemenii au fost de mult etichetați ca fiind cu două fețe, dar înțelegerea ei a două poziții nu ar trebui catalogată drept superficialitate. Acest semn zodiacal absoarbe rapid ideile celor din jur, consumă și se hrănește cu emoțiile celorlalți(te). Când Gemenii vorbesc cu un/o prieten(ă), coleg(ă) sau chiar cu un/o străin(ă), se poate pune cu adevărat în locul acelei persoane. Această înțelegere servește ca un dar secret: empatia. Sensibilitatea acestui semn îi permite să relaționeze atât de strâns cu prietenii(ele) și să le transmită înțelepciunea și sfaturile de care au cel mai mult nevoie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS